Знаменитости

Снимката, която доказва, че Шайло Пит е идентична с баба си

Снимката, която доказва, че Шайло Пит е идентична с баба си
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Нито Анджелина Джоли, нито Брад Пит, Маршелин Бертран наследи невероятните си гени от Шайло Пит!

Shiloh Pitt, известна още като „Питър“ или „Джон“ заради смяната на пола си, участва в множество новинарски истории през последните седмици. Беше преди няколко години, когато биологичната дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит започна хормонално лечение в Younique Surgery Center в Санта Моника, Калифорния, при което й осигуриха мъжки хормони с цел инхибиране на женските.

Снимка: Getty Images

Полова идентичност на Шайло остава загадка, но това, което стана ясно в очите на феновете е, че тя е наследила най-добрите гени от Брад и Анджелина.Може да ви заинтересува: Шайло Пит отново потвърждава промяната си в стила, използвайки елегантна рокля на Dior в Лондон

Снимката, която доказва, че Шайло е идентична с баба си

Докато някои медии твърдят, че Шайло е идентична с Анджелина през юношеството си, други сравняват красотата й с тази на холивудския актьор Брад Пит; изглежда обаче, че Шайло е клонинг на баба си Маршелин Бертран, майката на главния герой на Малефисента. Сега, когато Шайло присъства на червените килими на промоционалното турне на Eternals заедно с братята си и майка си, някои акаунти в Instagram започнаха да проучват родословното дърво на Шайло и откриха, че тя е наследила красотата на баба си. Ето доказателствата, че Маршелин Бертран и нейната внучка са идентични Може да ви заинтересува: Трансформацията на Шайло Джоли Пит във времето.

"https://www.instagram.com/p/CVp2XYVN4xw/LinkEnhancement>https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico"

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: