Знаменитости

Дана Паола може да участва в биографичните сериали на тази известна певица

Дана Паола може да участва в биографичните сериали на тази известна певица
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Силни слухове твърдят, че Дана Паола ще изиграе тази известна артистка в новата си биография

Има много артисти, които вече имат свои биографични серии: Луис Мигел, Хосе Хосе, Селена Куинтанила и Алехандра Гузман са само някои от тях. Сега е ред на Глория Треви, която вече подготвя сериал, базиран на най-актуалните събития от живота и артистичната си кариера. Проектът се поема от продуцента Карла Естрада, а според информация от TVNotas преводачът на You didn't want to hurt me иска Danna Paola да бъде този, който я интерпретира в нейната биосерия, чиято премиера ще бъде на 15 февруари 2023 г. Може да ви заинтересува: Дана Паола променя външния си вид и е шокирана, че изглежда като сестрата близначка на Анхела Агилар

Снимка: Instagram

Danna може да участва в биографичните сериали на този известен певец

Danna Paola е една от най-известните в международен план мексикански знаменитости; Благодарение на факта, че се занимаваше със сапунени опери от много малка, певицата успя да се снима в испанския сериал Elite, затвърждавайки се като един от най-успешните млади артисти в момента в световен мащаб. По същата причина се казва, че Глория се интересува Дана да бъде тази, която да участва в сериала, базиран на личния й живот, тъй като тя пее, танцува, композира, играе и има международна слава. Може да ви заинтересува: Дана Паола и противоречивата пижама от 10 000 песо, която си купи в Лондон

“Наскоро се появи името на Aracely Arámbula, но то е невярно; Който искат в проекта е Данна Паола, дори ръководителите вече преговарят с нея. Тя е първият й избор за героя, защото е завършен артист: танцува, пее, композира, играе, тя е в разцвета на кариерата си и има много фенове“, разкри източник пред изданието.

Снимка: Instagram

Продукцията на сериала също така провежда кастинги лице в лице, за да намери идеалния актьорски състав за проекта, тъй като няколко актриси ще играят Глория.

„Е, ние търсим момичета, които имат енергия, които искат, които имат цялото оборудване, което има Глория: че е тъжна, че е щастлива, че е добра, че е отдадена. В първата част ги виждаме да спират и да имат присъствие, което привлича вниманието ни. И след това обратно повикване, второ повикване, трето повикване. Ще бъдем все по-стриктни в това, което искаме от характера”, обясни Карла Естрада.

Искате ли да видите Дана в този нов проект? Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/

    Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

    Препоръчано

    Тази страница на други езици: