YouTube

„Слънцето никога не ме дарява“: YosStop разкрива, че вече е изправен пред здравословни проблеми в затвора

„Слънцето никога не ме дарява“: YosStop разкрива, че вече е изправен пред здравословни проблеми в затвора
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Чрез ново писмо YosStop разкри, че е много притеснена, защото губи зрението си

YosStop беше заключена в затвора Санта Марта Акатитла почти пет месеца, след като беше обвинена в детска порнография срещу Айнара Суарес. Въпреки че е в затвора, Йоселин Хофман продължава да дава много за разговор; създателят на съдържание е изправен пред ново дело от един от съкилийниците си за очевидно физическо нападение над нея.

YouTuber поддържа връзка с феновете си чрез приятеля си Херардо Гонзалес, който непрекъснато публикува писмата, които Йосстоп пише от затвора в Instagram.Може да ви заинтересува: За разлика от YosStop, нападателите на Айнара Суарес може да не отидат в затвора: защо?

Йоселин разкрива, че вече има здравословни проблеми в затвора

"В едно от последните си писания YosStop разкри, че четири месеца след пристигането си в Санта Марта Акатитла, той вече е изправен пред някои здравословни проблеми, свързани със зрението му. Йоселин отбеляза, че зрението й се влошава бързо, откакто е била заключена, замъгленото й зрение не й позволява да вижда ясно нищо на повече от два метра. „Винаги съм бил много визуален човек, мисля, че усещането ми харесва най-много. Никога не ми е минавало през ума, че като съм в затвора ще се отрази и на зрението ми. До сега не бях разбрал, че излязох на двора и имаше малко дневна светлина, защото слънцето никога не ме удря, че нищо не го фокусира добре, стана тъмно и продължих същото, започнах да правя тестове и общо взето нищо което е на повече от 2 метра го виждам добре нито вътре в килията нито навън В кой момент ми се влоши зрението? Може да ви заинтригува: „Тя е ядосана и наранена“: графологът анализира личността на Айнара Суарес. Очевидно е достатъчно да бъдете затворени повече от 4 месеца, за да спрете да виждате добре.Не го осъзнавах, докато не стана съвсем очевидно. Чувствам се тъжна и разочарована и се чудя дали ще бъде обратимо? Може би не знам. Колко иронично! Затворът ми „отвори очите“ за много неща, но ме накара да спра да виждам добре“, заключи уплашено YosStop. https://www.instagram.com/p/CWCYu20tZVp/LinkEnhancement>https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico"

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: