Знаменитости

(СНИМКИ) Какво не знаехте за приятелството между Шайло Пит и Мили Боби Браун

(СНИМКИ) Какво не знаехте за приятелството между Шайло Пит и Мили Боби Браун
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Проверете снимките и видеоклиповете в мрежите на Шайло Пит и Мили Боби Браун, те са супер приятели!

Малко се знае за личния живот на децата на Анджелина Джоли и Брад Пит: Шайло, Вивиен, Нокс, Мадокс, Захара и Пакс, които са били обучавани вкъщи през по-голямата част от живота си. Холивудските актьори държат децата си далеч от общественото внимание, с изключение на промоционалните турнета за филми, в които са участвали, като Maleficent и Eternals. Може да ви заинтересува: Шайло Пит отново потвърждава промяната си в стила, използвайки елегантна рокля на Dior в Лондон

Снимка: Getty Images

Кои са приятелите на децата на Джоли Пит? Въпреки че момчетата нямат социални мрежи, които да разкриват подробности от личния им живот, всеизвестно е, че героинята на Stranger Things Мили Боби Браун е в голямо приятелство с Шайло и Захара.Може да ви заинтересува: Трансформацията на Шайло Джоли Пит във времето.

Какво не знаехте за приятелството между Шайло и Мили Боби Браун

Преди няколко години 17-годишната Мили Боби Браун беше забелязана навън в Лос Анджелис, Калифорния, заедно с 16-годишната Захара и 15-годишната Шайло. Момичетата, които играят един от най-популярните отбори в момента, се насладиха на вкусен обяд и по-късно на разходка из града.

Мили Боби Браун е BFFs 4L със Захара и Шайло Джоли-Пит! https://t.co/Gte1MD6P33 pic.twitter.com/5wbUtjSOu1

- HollywoodLife (@HollywoodLife) 2 юли 2023 г.

Захара и Шайло с Мили Браун! pic.twitter.com/bCJqaKBwAU

- Джоли (@ajolieph) 16 септември 2023 г.

Това не е единственият път, когато Мили е снимана с момичетата на Джоли Пит; Преди няколко години британската актриса публикува изображение със Захара и Шайло, за да отпразнува деня на приятелството.

Честит ден на BestFriends4Ever!

Мили Боби Браун отдаде почит на своите най-добри приятели, включително дъщерите на Анджелина Джоли, Захара и Шайло. ?? Най-готините деца! pic.twitter.com/gdeIGfVr2c - Паула (@MsTwistedNerve) 8 юни 2023 г.

Знаете ли вече, че Мили и Шайло са били такива приятелки? Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: