YouTube

Kimberly Loaiza чупи световен рекорд!

Kimberly Loaiza чупи световен рекорд!
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Кимбърли Лоайза обяви, че наскоро е счупила световен рекорд в TikTok! Можете ли да си представите коя?

С повече от 34 милиона последователи Кимбърли Лоаиза е един от най-успешните латиноамерикански потребители на YouTube в момента. La Lindura Mayor продължава да прекъсва своята артистична кариера благодарение на синглите си Mejor sola, Apaga la luz и De lao. Мексиканецът дори достигна до екраните на Таймс Скуеър в Ню Йорк, увеличавайки своята популярност в международен план.

Снимка: Instagram

Може да ви заинтересува: В стила на Кайли Дженър, Кимбърли Лоаиза персонализира и пуска частен самолет с нейното име Освен това Кимбърли е един от най-успешните TikTokers, защото малко след като отвори профила си в платформата, художникът Вече има 54,7 милиона последователи от цял свят.

Кимбърли чупи световен рекорд!

Именно в TikTok Kimberly Loaiza успя да счупи световен рекорд; С цел да отпразнува, че Mejor Sola е тенденция номер едно в Мексико от няколко дни, La Lindura Mayor реши да организира невероятно парти в Акапулко заедно с инфлуенсърите и най-търсените знаменитости в момента. Може да ви заинтересува: „Mejor Sola“: Кимбърли Лоайза прави премиера на новия си сингъл със Zion & Lennox По време на събитието Кимбърли излъчва на живо в TikTok, което го прави най-гледаното на живо в историята „Вчера счупихме световен рекорд за живо с най-много едновременни хора в TikTok”, написа певицата.

ВЧЕРА СЛУШИХМЕ СВЕТОВЕН РЕКОРД ЗА ЖИВО С НАЙ-МНОГО ЕДНОВРЕМЕННИ ХОРА В TIKTOK ???

- Кимбърли Лоайза ?? (@KimberlyLoaiza_) 10 ноември 2023 г.

"Ти го заслужаваш мега", "Гордея се с теб, момиченце мое", "Ти измина дълъг път" и "Ти си кралицата на всичко", пишат феновете им в социалните мрежи. Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: