Знаменитости

Хейли Бийбър разкрива мрачни подробности за зависимостите на Джъстин Бийбър

Хейли Бийбър разкрива мрачни подробности за зависимостите на Джъстин Бийбър
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Хейли Болдуин разказа какво е да помогнеш на Джъстин Бийбър да остане трезвен, когато е бил пристрастен към множество вредни вещества

Justin Bieber беше много прозрачен с феновете си и с медиите, когато става дума за историята му на пристрастяване. По време на юношеството си канадският певец е в постоянен контакт с наркотици; Чрез един от епизодите на поредицата си Джъстин Бийбър: Сезоните, преводачът на Прасковите дори разкри името на лекарствата, които консумира и как му влияят: „Имаше време, когато пиех постно, пиех хапчета, консумирах Моли, гъби , всичко. За мен беше просто бягство. Бях млад, като всички останали в бранша и хората по света, които преживяват (правиха) нормални, „израстващи“ неща.Може да ви заинтересува: Бебе на път? Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин може да станат родители съвсем скоро

Снимка: Instagram

Но как беше за Хейли Бийбър да се справи със зависимостите на съпруга си? Моделът разкри някои подробности в скорошно интервю. Може да ви заинтересува: Бъркат Ромео Бекъм с Джъстин Бийбър в новата му кампания

Хейли разкрива мрачни подробности за зависимостите на Джъстин

По време на появата си в подкаста на Victoria's Secret Voices, Хейли Бийбър разказа за кокаиновата зависимост на баща си Стивън Болдуин, което я накара да говори и за това как е помогнала на Джъстин да преодолее зависимостите си.

„В семейството ми има много зависимости. Не само баща ми, но и много други хора от тази страна на семейството ми, които се борят с различни неща. Той (Стивън Болдуин) винаги е бил изключително открит относно това защо да е трезвен е това, което работи за него и как изглежда алкохолното поведение."

Може да ви заинтересува: Снимките, за които казват, че Джъстин Бийбър е разплакал Хейли Болдуин

Снимка: Instagram.

Моделът призна, че винаги е водила открит диалог със съпруга си и това е една от подробностите, които са им помогнали да преодолеят този труден етап като двойка.

„Попитах „добре ли си да направиш това? Защото си имал момент в живота си, когато не е бил подходящ за теб и е бил като мрачен период. Но той е много наясно, когато става дума за това, и е много открит за това. Мисля, че това е всичко, което наистина мога да поискам“, разкри тя какво е било да помогне на партньора си да преодолее зависимостите.

"

И Джъстин също преди това разкри, че е решил да се откаже от наркотиците, защото "Чувствах, че умирам." „Моята охрана и други неща идваха в стаята ми през нощта, за да проверяват пулса ми“, спомня си той.„Хората не знаят колко сериозен е той. Беше наистина страшно. Събуждах се сутрин и първото нещо, което правех, беше да вземам хапчета, да пуша джойнт и да започвам деня си. Просто ме изплаши. Всъщност си казах: „Боже, ако си истински, прекарай ме през този сезон на отказване от тези хапчета и други неща, и ако го направиш, аз ще свърша останалата работа.“ Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico "

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: