YouTube

Между сълзи Серхио Кастрейон говори за смъртта на своите близнаци

Между сълзи Серхио Кастрейон говори за смъртта на своите близнаци
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Братът на Юя, Серхио Кастрейон, отново се появи в социалните мрежи, за да говори за загубата на своите близнаци

Паола Пулен и Серхио Кастрейон, братът на Юя, за съжаление загубиха своите близнаци преди няколко дни, след като Пао трябваше да бъде хоспитализиран по спешност поради тежка бъбречна инфекция. Това ги накарало да направят спешно цезарово сечение в 27-та седмица от бременността. Няколко дни след като беше приета в интензивно отделение, снахата на Юя разкри чрез Instagram, че нейните бебета са загубили живота си. Може да ви заинтересува: Паола Пулен: Снахата на Юя разкрива, че бебетата й са починали

Снимка: Instagram

“Казват, че съдбата обича да си играе, да обещава това, което не може да даде. Благодаря ви, деца мои, благодаря ви, че ми дадохте възможността да бъда майка почти 7 месеца и че ми позволихте да ви прегърна за няколко красиви и незабравими минути. Те винаги ще бъдат нашите бебета. RIP Ще те обичаме завинаги“, написа Паола в изявлението. Може да ви заинтересува: TikTok: те разкриват мрачната истина зад враждата между Юя и неговата снаха

Братът на Юя наруши мълчанието и говори за смъртта на своите близнаци

Докато Юя се сбогува с племенниците си преди няколко дни с емоционално изображение, публикувано в историите му в Instagram, Фичис стоеше далеч от социалните медии до момента, когато реши да наруши мълчанието и да говори за смъртта на техните бебета.

„Здравейте, приятели, благодаря на всички за съобщенията, които ми изпратихте, прочетох ги, изпълват сърцето ми. Искам също да благодаря на Hospital de la Mujer, на всички лекари, медицински сестри, на хората, които бяха много мили с нас, благодаря ви, те направиха всичко възможно за нашите бебета.В мрежата има много ангели тук и съм им много благодарен, защото без тях не знам какво щяхме да правим“, каза през сълзи Серджо и разкри моментното здравословно състояние на съпругата си Паола.

"https://www.instagram.com/p/CTyEj6tLC2c/LinkEnhancement>Юя наруши мълчанието след смъртта на племенниците си"

„Пао ще бъде изписан утре. Имаме много време да се лекуваме, имаме хубави моменти, но ще го ударим с всичко. Благодаря ви, че сте на целия този път. Много те обичам”, завърши той.

Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: