Астрология

Ето какво разкрива нумерологията за вашите жизнени цикли

Ето какво разкрива нумерологията за вашите жизнени цикли
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Опростете датата на вашето раждане и открийте тайни за вашите жизнени цикли! Нумерологията ги разкрива

От Dhyana Angélica Rodríguez Вашият жизнен цикъл представлява времена за изпълнение на различни цели: започване на обучение, възползване от възможности, прекратяване на взаимоотношения или затваряне на цикли. Благодарете и се отворете към Вселената с най-доброто отношение. ОПРОСТЕТЕ ДАТАТА СИ НА РАЖДАНЕ В ЕДНО ЧИСЛО, ПРИМЕР: Дата на раждане: 6 март 2005 г. Ден: 6 Месец: 3 Година=2+0+0+5 Жизнен цикъл=6+3+2+0+0 +5=16 6+1=7 Сега се консултирайте с нумерологичната таблица, за да разберете значението на числото 7. Може да ви заинтересува: Нумерология: какво е вашето лично число и какво означава то

Снимка: Getty Images

Нумерологична диаграма

1 ЗНАЧЕНИЕ НА ЖИВОТНИЯ ЦИКЪЛ: НАЧАЛО

Добър момент е да започнете връзка; Ако това не ви насърчава, поемете инициативата. Ще срещнете приятели, които ще ви помогнат да вземете решение за живота си, като например да се въоръжите със смелост и да отворите канала си в YouTube. Време е да бъдете по-отговорни и независими. Вашето число представлява началото на цикъла, така че забравете за бившия си, избършете тези сълзи и обърнете страницата.

2 ЗНАЧЕНИЕ НА ЖИЗНЕНИЯ ЦИКЪЛ: БАЛАНС И ВЕЗНИ

Работата в екип ще повиши калиса ви; Забравете отношението си към гринч и подарете усмивка на приятелите си. Не се обезсърчавайте, ако нещата не вървят така, както искате, или ако възникнат проблеми, за да го постигнете. Анализирайте какво сте направили тази година и запазете това, което ви помага да сбъднете всичките си мечти.

3 ЗНАЧЕНИЕ НА ЖИВОТНИЯ ЦИКЪЛ: РАДОСТ

Имате специално настроение, което поддържа ума, тялото и душата ви в тон.Имате късмета да изберете измежду различни опции тази, която решава онази битка, която не ви позволява да спите. Вселената вещае щастие и забавление за вас; освен това не сте далеч от това да спечелите конкурс, стипендия или да получите някаква изненада.

Снимка: Getty Images

4 ЗНАЧЕНИЕ НА ЖИЗНЕН ЦИКЪЛ: ОРГАНИЗАЦИЯ

Релаксацията свърши, сега се насочете към учене, защото дори и да сте се убили с учене, приятелю, няма да видите резултатите, отразени в домашните или класните ви проекти. И ако се чудите защо?Защото е период на сеитба и ще трябва да изчакате реколтата.

5 ЗНАЧЕНИЕ НА ЖИЗНЕНИЯ ЦИКЪЛ: ПОТОК

Време е за промяна и е нормално да се чувствате неспокойни. Използвайте таланта си и се възползвайте от възможностите, дори от тази, която кара сърцето ви да бие. Не се затваряйте и не ставайте обсебени, по-добре течете, за да се отворят пътища и да намерите любовта.

6 ЗНАЧЕНИЕ НА ЖИЗНЕН ЦИКЪЛ: ХАРМОНИЯ

Обичате да излизате с приятелите си, дори и да се карат през цялото време. BAE клюкарства за вашите бивши и приятели или хора, които не сте виждали известно време, се връщат. Предстои да се появи галант. Ремонтирайте спалнята си.

Снимка: Getty Images

7 ЗНАЧЕНИЕ НА ЖИЗНЕН ЦИКЪЛ: ВРЪЗКА

БОГ! Време е да се изгубите в джунглата или гората с приятелите си. Освен това организирайте гаражна разпродажба с тях, най-вероятно онова плюшено мече без едно око и някаква подплата в корема веднага ще излезе. Може да се почувствате тъжни и меланхолични, така че се вслушайте във вътрешния глас, който ще ви разкрие кои сте.

8 ЗНАЧЕНИЕ НА ЖИЗНЕН ЦИКЪЛ: ИЗОБИЛИЕ

Ами знаете, че законът на кармата гарантира, че получавате това, което давате; Въпреки битките обаче, вие не спирате да аплодирате.Вашият BF е късмет! Така че не се колебайте да участвате в игри на късмета. Учителите признават вашите усилия и отдаденост в клас и се чувстват много горди с вас.

9 ЗНАЧЕНИЕ НА ЖИВОТНИЯ ЦИКЪЛ: ЗАТВАРЯНЕ

Чувствали сте се нервни заради ситуация, от която не виждате изход; не се отчайвайте и не действайте импулсивно, бъдете търпеливи, защото предстоят много груби промени. Някои приятели, които вече са изпълнили мисията си, изчезват и се появяват нови приятели, които ще помогнат за затварянето на циклите. Дори да има гръм или раздяла, не се вкопчвайте в нещата.

Снимка: Getty Images

Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: