YouTube

„Запомни откъде идваш“: Caeli изпраща силно послание на Kimberly Loaiza

„Запомни откъде идваш“: Caeli изпраща силно послание на Kimberly Loaiza
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Хуан Де Диос Пантоха не остана мълчалив и отговори на видеото, в което Каели говори за Кимбърли Лоаиза

Нов спор току-що възникна в дигиталния свят. Двама от най-известните YouTubers в Латинска Америка станаха тенденция в резултат на противоречиво видео; става въпрос за Caeli и Kimberly Loaiza Създателите на съдържанието имаха сърдечни отношения и дори си сътрудничиха по няколко видеоклипа, но по-късно Caeli се нахвърли на Older Cutie, че не е била поканена на KLFest на интерпретатора на Best solo. Може да ви заинтересува: Кима показва, че е наследила таланта на Кимбърли Лоайза, като пее „Mejor solo“

Снимка: Instagram

„Запомнете откъде идвате“: Caeli изпраща силно послание до Kimberly Loaiza

Миналия 18 ноември Caeli разкри някои от разликите, които имаше с Kimberly Loaiza през 2023 г. Чрез предаване на живо в TikTok инфлуенсърът се оплака от някои поведения, които Ким имаше в миналото. Ютубърът започна, като разкри, че Кимбърли не е отговорила на съобщенията, които й е изпратила с цел да я поздрави за раждането на децата й. Освен това тя се позова на факта, че не е била поканена на голямото събитие на Кимбърли, KLFest, в което YouTuber покани 50 от най-големите създатели на съдържание в момента. Може да ви заинтересува: Cecia Loaiza унищожи колата, която Хуан Де Диос Пантоха даде на Kimberly Loaiza

"Загубих приятелството си, беше така, поздравления за вашите бебета, желая ви най-доброто и не знам какво, но вече ме остави пред очите", каза Каели, освен че спомена че е помогнала на кариерата й като YouTuber да тръгне.

"Любов моя, просто помни откъде идваш, скъпа, истината", добави той. И това е, че през 2023 г. Ким и Каели си сътрудничиха по видеоклип, в който имитираха дрехи и пози от някои снимки, в допълнение към Каели, отправяйки предизвикателство, свързано с името на кмета на Ла Линдура. YouTuber посочи, че дори е била домакин на Ким и Хуан Де Диос Пантоха в къщата си.

Може да ви заинтересува: Кимбърли Лоаиза се присъединява към фигури като Джъстин Бийбър, The Weekend и J Balvin „Wy, аз бях първото им сътрудничество! Някак си спомняш и казваш „Ти ме прие в къщата си, Келис ми даде нейното легло, за да спя с моя Хуан“, може би в моето легло са създали Хуанито или другото му бебе, разбираш ли? Може би благодарение на моето удобно легло са създали Хуанито или Кима”, каза Каели.

Пълен контекст Kimberly loaiza не кани Caeli на събитието си, което даде тласък на нейната кариера. pic.twitter.com/CSG1lKXhzI

- Хуанчо (@Juancholuiss) 19 ноември 2023 г.

Отговорът на Хуан Де Диос Пантоха

Кимбърли не отговори на видеото на Caeli, но Juan De Dios Pantoja не остана мълчалив и публикува съобщение в Twitter, посветено на YouTuber. „Не отидохме в къщата ви за забавление“, започва певицата, като добавя, че Caeli „уж щеше да предложи супер проект“, така че те пътуваха от Тихуана до Лос Анджелис.

„Трябваше да записваме от понеделник до събота изключително за вашия канал, ( ) трябваше да спим в хола ви, защото 2-те стаи на апартамента ви бяха вече заети, трябва да се отбележи, че ( ) ако искахме за да отидем до тоалетната, трябваше да поискаме разрешение да влезем в стаите, очевидно отхвърляме предложението ви”, каза той.

"Искам да подчертая, че Ким не идва от вас, напротив, трябва да сте благодарни, че видеоклипът с най-много гледания в цялата история на вашия канал (след вашето печене) е сътрудничеството, което имате с Ким“, заключи той.

Изпратих й го лично, видяха ме. pic.twitter.com/UA675J46V1

- Хуан Де Диос Пантоха? (@Juandedios_P) 19 ноември 2023 г.

Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: