Знаменитости

След раздялата с Шон Мендес, Камила Кабело затваря цикъла и се боядисва в платинено русо

След раздялата с Шон Мендес, Камила Кабело затваря цикъла и се боядисва в платинено русо
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Камила Кабело се появява отново в социалните мрежи напълно обновена след раздялата си с Шон Мендес!

Много често се случва хората да променят имиджа си, за да затворят цикли, особено романтични. Подстригването на косата или промяната на външния ви вид насърчават обновяването, напредъка и силата. И това е, че след травматични, тъжни или радикални събития, ние чувстваме необходимостта да възвърнем контрола над живота си и да се преродим; ето защо промяната на имиджа ни често променя начина, по който се чувстваме. По същата причина Коко Шанел е казала следната фраза: „Жена, която se подстригва косата си, е за промяна живота си“.

Снимка: Instagram

След като Камила Кабело приключи с Шон Мендес, певицата реши да се появи отново в социалните мрежи, но с радикална промяна на визията! Може да ви заинтересува: Разкрита е истинската причина за раздялата на Шон Мендес и Камила Кабело

След като се раздели с Шон Мендес, Камила затваря цикъла и се боядисва в платинено русо

"След като обяви раздялата си с Шон, бившата членка на Fifth Harmony стоеше далеч от социалните мрежи за няколко дни, но сега, когато се появи отново, тя шокира последователите си, като се преобрази радикално. Камила позира за селфи с новия си цвят на косата: платинено русо с тюркоазени отблясъци. Може да ви заинтересува: Шон Мендес и Камила Кабело обявяват, че са прекратили връзката си https://www.instagram.com/p/CWhpsHjLEW9/LinkEnhancement>Страстната целувка на Шон Мендес и Камила Кабело, която стана вирусна в мрежите Абонирайте се за Tú Списание: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico"

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: