Мода и красота

Какво казва прическата ви за личността ви

Какво казва прическата ви за личността ви
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Pixie, bob, lob, дори, XL, на пластове, с бретон? Кажете ни каква прическа имате и ние ще ви кажем как изглеждате!

Знаете ли, че прическата, която носите в момента, разкрива много скрити детайли от вашата личност? Разгледайте това ръководство и разберете как изглеждате според вашата прическа

Пикси

Вие сте дръзки, уверени и не се страхувате да напуснете зоната си на комфорт. Вие сте верен привърженик на радикалните промени и срещите с нови хора. Вашият социален кръг се разширява все повече и повече, защото обичате да откривате най-скритите съкровища, които хората около вас крият.

Снимка: Instagram

Боб

Ти си фокусирано, традиционно и уравновесено момиче.Обичате да поддържате всеки аспект от живота си в ред, така че когато нещо излезе извън контрол, вие предизвиквате пълна драма и се давите в чаша вода! Но ти си най-добрият в даването на съвети и проявата на солидарност.

Снимка: Instagram

Дори

Не обичате да напускате зоната си на комфорт, предпочитате да играете на сигурно и да останете в рамките на това, което вече знаете. Вие се характеризирате като просто, спокойно и напълно прозрачно момиче. Не е необходима голяма наука, за да ви разберат другите, защото никога не се преструвате на някой, който не сте.

Снимка: Instagram

Лоб

Вие сте човек, който се чувства комфортно с физиката си, но преди всичко с вътрешната си любов. Осигурявате се ежедневно и сте направили любовта към себе си един от любимите си навици. Ти си изтънчена, суетна и много женствена.

Снимка: Instagram

С бретон

Тази кройка е характерна за жени със силна индивидуалност. Вие сте овластено, решително и игриво момиче. Знаеш много добре на какво си способен и никога не питаш другите за мнение, защото вярваш на себе си повече от всеки друг.

Снимка: Instagram

Наслоени

Това е моделът за предприемчиви, проницателни, консервативни и много интелигентни жени. Понякога сте толкова пристрастени към работата, че забравяте да практикувате любимите си дейности и хобита. Трябва да се научите да балансирате живота си и да не пренебрегвате здравето си.

Снимка: Instagram

Мелена XL

Дългата коса е характерна за чувствените, дръзки и привлекателни момичета. Вие владеете всяко свое достойнство и недостатък, така че не позволявате на критика или негативен коментар да ви засегне. Обичате партита, излизания с приятели и пикници.

Снимка: Instagram

Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: