Знаменитости

Фен показва как биха изглеждали Кендъл, Кайли, Ким, Хлое и Кортни Кардашиян, ако бяха мъже

Фен показва как биха изглеждали Кендъл, Кайли, Ким, Хлое и Кортни Кардашиян, ако бяха мъже
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Фен направи няколко трансформации на Кардашиян Дженър с Faceapp и резултатът е невероятен!

Кланът Кардашиян Дженър, съставен от Крис, Кайли, Кендъл, Клое, Кортни и Ким, е един от най-противоречивите, мощни и известни в Холивуд. Благодарение на тяхното риалити шоу Keeping Up With The Kardashians, семейството генерира състояние от милиони долари, което нараства през годините. Може да ви заинтересува: Тест: кой любовник на Кардашиян-Дженър би се влюбил във вас?

Снимка: Instagram

Както матриархът на клана, така и нейните дъщери са знаели как да управляват парите си и са ги инвестирали в големи компании, като Kylie Cosmetics, Kylie Swin, Kendall + Kylie, Skims и KKW Beauty, които вече са позиционирани като едни от най-мощните на пазара за мода и красота.Тъй като бизнес дамите винаги са на върха на модата и обичат света на грима, те винаги изглеждат изчистени, изискани и елегантни. Но как биха изглеждали артистите, ако бяха момчета?

Ето как биха изглеждали Кендъл, Кайли, Ким, Хлое и Кортни Кардашиян, ако бяха мъже

"

Поради любопитството си, фен на сестрите Кардашиян Дженър реши да използва Faceapp, за да открие как щяха да изглеждат Кендъл, Кайли, Ким, Хлое и Кортни Кардашиян, ако бяха мъже. Потребител на Instagram остана впечатлен от трансформацията на най-младата от семейство Кардашиян, Кайли Дженър, и не се поколеба да остави хумористичен коментар към публикацията: „Няма съмнение, че щях да излизам с Кайли Дженър, ако беше момче“. Вижте всички трансформации тук! Може да ви заинтересува: Истинската причина, поради която „В крак с Кардашианците“ приключиhttps://www.instagram.com/p/CWqnF_mtL5h/LinkEnhancement>https://www.yoursubscription. com /product/n-tu/ Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico"

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: