Мода и красота

Празничните тенденции за красота на любимите ви знаменитости

Празничните тенденции за красота на любимите ви знаменитости
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Посрещнете Коледа с тези предложения за грим в стила на любимите ви артисти!

Предлагаме ви да разбиете мрежите и декемврийските празници с тези епични тенденции на любимите ви знаменитости. Може да ви заинтересува: Какво казва вашата прическа за вашата личност

ПЛАМЕННА КОЛЕДА

Нанася нюанс на кафяво върху неподвижния клепач, метално кафяво върху подвижния клепач, перлено върху слъзния канал и медно върху долния клепач. Направете двойна котешка очна линия, една на линията на миглите и една на очната кухина. КОЖА: Кения обича хайлайтъри, затова нанася руж с бронзов ефект с леки блестящи искри. УСТНИ: Използвайте матов и нюд нюанс като червилото на K OS от линията Kenya.След това нанесете блясък, за да им придадете обем и да изглеждат като тези на тази дива.

Снимка: Instagram

ЧЕСТИТО НОВО

Електрично зелено, ярко лилаво, лимоненожълто и горещо розово са нюансите, които Danna Paola носи напоследък, така че изберете забавната цветова комбинация, която ви впечатлява най-много. Избрахме жълто за горните клепачи и лилаво и черно за долните. КОЖА: Това, което трябва да привлече вниманието към външния ви вид, е външният ви вид, така че използвайте матов фон дьо тен и кремав руж, който се прелива добре. УСТНИ: Дана носи червило в светлооранжев нюанс. Ще изглежда страхотно във вашия Instagram!

Снимка: Instagram

КОЛЕДА В РОЗО

"

Вие решавате интензитета, който искате да придадете на външния си вид, вдъхновен от красивата Лесли Полинезия.Поради тази причина ви предлагаме да имате палитра сенки с различни розови тонове, за да рисувате горните си клепачи, а долните очертайте с ярко златист цвят, както е показано на нашия модел. КОЖА: Като фен на K-beauty, подгответе кожата си за грим, носете маска и използвайте средство за усъвършенстване на кожата. Верен на сладката личност на Less, озари бузите си със сърдечен руж. LABIOS: Не позволявайте на розовата треска да спре! Оцветете устните си в един от тези нюанси. https://www.instagram.com/p/CM5VwUHH59_/LinkEnhancement>https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico"

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: