Знаменитости

Номерът на Кардашиян-Дженър да имат "осиня талия"

Номерът на Кардашиян-Дженър да имат "осиня талия"
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Кендъл, Кайли, Ким, Кортни и Ким Кардашиян имат трик да носят талия на оса, ние ще ви кажем какъв е!

Кланът Кардашиян Дженър, съставен от Кендъл, Кайли, Ким, Кортни и Ким, винаги е на върха на модата и докато звездите от Keeping Up With The Kardashians са известни с това, че лягат под ножа за някои естетични процедури, семейството има и трик за поддържане на фигурата си.

Снимка: Instagram

Не е нужно да обръщате много внимание, за да забележите, че дъщерите на Крис Дженър имат „осичка талия“, която си личи, когато носят тесни дрехи, но какъв е трикът, който използват, за да имат толкова тясна талия? Може да ви заинтересува: 10 здравословни навика на най-популярните инфлуенсъри

Трикът на Кардашиян-Дженър да имаш "осиня талия"

Бизнес дамите са любители на оформящите колани, по-известни като waist trainers или fat burning girds. Това оформящо облекло помага на фигурата на знаменитостите да остане във форма, както и подчертава резултатите от физическата подготовка.

„Винаги нося маратонки за кръста, когато искам да дефинирам талията си, и те могат да се носят под дрехите“, обясни Ким, докато показваше един от най-новите си дизайни от Skims, нейното бельо на Ким и марката за оформяне Kardashian, която също добави, че дори за да върши домакинска работа, тя използва колани, за да стилизира фигурата си.

"Може да ви заинтересува: Здравословни храни, които ще ви помогнат да сложите край на ужасния глад https://www.instagram.com/p/uvjQoGOS6e/LinkEnhancement>https://www.tususcripcion.com/product/n- you / Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico"

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: