Знаменитости

Айнара Суарес наруши мълчанието след пускането на YosStop

Айнара Суарес наруши мълчанието след пускането на YosStop
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

„Реших да му дам втори шанс“, беше част от казаното от Айнара Суарес на пресконференция

YosStop беше лишена от свободата си на 29 юни и заключена в затвора Санта Марта Акатитла за пет месеца. След този период от време Айнара Суарес реши да го помилва при определени условия. Сега, когато YouTuber се върна у дома, жертвата на случая наруши мълчанието на пресконференция и говори за случая с YosStop и неговите нападатели. Може да ви заинтересува: За разлика от YosStop, нападателите на Айнара Суарес може да не отидат в затвора: защо?

Снимка: TikTok/Instagram

Айнара наруши мълчанието, след като напусна затвора YosStopАйнара Суарес разкри, че е решила да даде втори шанс на Йоселин Хофман, стига да приеме някои условия, като например да не се свързва с нея, предоставянето на различни стокови материали, плащането на икономична сума, предлага публично извинение и дарява 5% от приходите си на асоциации."Няма да приема извинение от никой от тях, защото това, което ми причиниха, не може да бъде простено. В случая с Йоселин, след като много мислих и говорих за това, реших да й дам втори шанс, а не да говори за мен , моето семейство или пак моето семейство. моят случай и със забрана да не контактува и не се доближава до мен или семейството ми", каза младата жена. „Ако тя беше преследвана за престъпление порнография и беше останала в затвора, тя нямаше да има възможност да се промени и по този начин аз също имах възможността да реша как би могла да промени начина си на общуване по начин, който да не унижавам другите, другите хора и това ми дава повече спокойствие, добави Суарес. Може да ви заинтересува: „Тя е ядосана и наранена“: графологът анализира личността на Айнара Суарес.

Какво ще се случи с нападателите й?

Ainara посочи, че противно на това, което направи с YosStop, тя няма да прости на нападателите си, Аксел, Карлос, Николас и Хулиан. „Аксел, Карлос, Николас и Хулиан ме изнасилиха, те записаха изнасилването ми и други хора разпространиха видеото, двама вече са арестувани и се изправят пред последствията от действията си, един от тези двамата вече е осъден, другите двама са в неизвестност и другите хора, участвали в разпространението на това видео“, добави той.

Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: