Знаменитости

Това е милионерското състояние, което притежава всяка от Кардашиян-Дженър

Това е милионерското състояние, което притежава всяка от Кардашиян-Дженър
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Колко пари има всеки от членовете на клана Кардашиян-Дженър? Тук ви казваме

Благодарение на риалити шоуто Keeping Up With The Kardashians, Крис Дженър и дъщерите й Клое, Ким, Кортни, Кендъл и Кайли успяха да натрупат състояние от милиони долари, което им позволява да имат достъп до най-добрите луксозни стоки . Благодарение на известността, която спечелиха с програмата, знаменитостите бяха успешни във всички бизнеси, с които се заеха, така че днес те имат голямо наследство. Може да ви заинтересува: Тристан Томпсън изневерява на Клои Кардашиян с нейния личен треньор и ще има син

Това е милионерското състояние, което всяка от Кардашиян-Дженър има

Кайли Дженър: $800 милиона

Благодарение на лансирането на нейните марки за мода, красота и грим, Kylie Cosmetics, KylieSkin и Kylie Swim, най-младата от семейство Кардашиан е тази с най-голямо богатство. Освен това, със своите 286 милиона последователи в Instagram, бизнесдамата таксува солидна сума за всеки рекламен пост. Състоянието му позволява да притежава колекция от последни модели автомобили, както и обувки, дрехи, чанти и аксесоари от най-престижните марки в света на модата. Може да ви заинтересува: Трикът на Кардашиян-Дженър да имате „осиня талия“

Ким Кардашиян: $175 милиона

Ким стана известна благодарение на публичен скандал; Бизнесдамата стана известна благодарение на порнографско видео, в което главните герои бяха тя и тогавашният й приятел, рапърът Рей Джей. Противоречивото съдържание е записано през 2003 г. и е публикувано през 2006 г. Година след като видеото става вирусно, се излъчва риалити шоуто „В крак с Кардашиан“, програма, на която тя е продуцент.В момента Ким има марка за оформящи дрехи, която е специализирана основно в оформящи облекла. Освен това през 2023 г. тя стартира линия козметика и проектира Kimoji с емотикони, създадени от нея.

Снимка: Instagram/@kimkardashian

Крис Дженър: $60 милиона

Подобно на Ким, матриархът на клана Кардашиян-Дженър също беше продуцент на Keeping Up With The Kardashians, което доведе до увеличаване на състоянието й от милиони долари. Освен това той е мениджър на дъщерите си, поради което Celebrity Net Worth посочва, че нетната стойност на състоянието му е 60 милиона долара. Може да ви заинтересува: Тест: кой любовник на Кардашиян-Дженър би се влюбил във вас?

Снимка: Getty Images

Хлои Кардашиян: $40 милиона

Подобно на Ким, Хлое е била ученичка в гимназията МериМаунт, но е напуснала, за да се обучава у дома.Състоянието му е нараснало благодарение на различни бизнеси, които е стартирал заедно със сестрите си. Освен бизнесдама, тя е и телевизионна водеща и модел.

Снимка: Instagram

Кортни Кардашиян: $35 милиона

Въпреки че е единственият възпитаник на клана Кардашиян, тя е надмината финансово от сестрите си. Парите на Къртни идват от работата й като изпълнителен продуцент за KUWTK, плюс тя е била модел за марки като PrettyLittleThing, Fashion Nova и Manuka Doctor. Наскоро бизнесдамата участва във филма Той е такъв на най-добрата си приятелка Адисън Рей.

Снимка: Instagram

Кендъл Дженър: $30 милиона

Кендал е един от най-талантливите модели в индустрията. Освен че беше част от кампании на най-добрите международни марки като Pepsi, Marc Jacobs, Estée Lauder, Adidas, Calvin Klein, La Perla и Mango, Кендъл беше ангел на Victoria's Secret, което увеличи значително състоянието й.В момента той има собствена марка текила, наречена 818.

Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: