Знаменитости

Пол, име, дата на раждане и как Кайли Дженър се подготвя да получи бебето си

Пол, име, дата на раждане и как Кайли Дженър се подготвя да получи бебето си
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Казваме ви всичко, което знаем за появата на второто бебе на Кайли Дженър!

Семейство Кардашиян-Дженър очаква с нетърпение пристигането на най-новия член на семейството: второто дете на Кайли Дженър и Травис Скот. Двойката обяви бременността на създателката на Kylie Cosmetics на 7 септември чрез трогателно видео, в което показаха положителния тест за бременност. Сега, според различни източници, Травис и Кайли правят всички приготовления за пристигането на бебето си. Може да ви заинтересува: Трябва да видите Сторми Уебстър да имитира Кайли Дженър в това видео

Пол, име, дата на раждане и как Кайли Дженър се подготвя да получи бебето си

Кога си роден?

Няколко дни след като Кайли разкри втората си бременност на света, информатор разкри пред списание Life & Style, че бизнесдамата е била бременна между третия и четвъртия месец по това време, така че в момента има около седем месеца. Като взеха предвид тези данни, феновете направиха изводи и откриха, че бебето може да се роди през февруари, същия месец, в който се роди първородната на Кайли и Травис: Сторми Уебстър. Познавайки Кайли, нетизените не знаят дали това е било планирано или просто случайност. Може да ви заинтересува: Потвърждават втората бременност на Кайли Дженър!

Снимка: Instagram

Пол на бебето

Въпреки че полът на бебето на Кай не е потвърден, някои улики се появиха в социалните медии.

Момиче ли е?

В история в Instagram Кайли Дженър сподели сладка снимка на това колко бързо расте бебешката й подутина.Той сподели и видео, в което Сторми явно случайно разкрива пола на бебето. Момиченцето се появява галейки корема на майка си, когато наруши тишината със следната дума „Сестра (Сестра)“. Кайли игнорира казаното от дъщеря си и се престори, че не е чула какво е казала.

Момче ли е?

"Последователите на Кайли откриха, че бизнесдамата може да е разкрила пола на второто си бебе чрез снимки от представянето на новата й марка Kylie Baby. За рекламните изображения звездата от „В крак с Кардашианците“ позира в пастелно синя рокля, докато Сторми носеше халат в същия цвят. Феновете смятат, че цветът, който Кайли е избрала за тоалета си, е целял да разкрие, че чака момче. https://www.instagram.com/p/CUGRhnwBgty/LinkEnhancement>https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico"

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: