Специални

Незабравимите „забавни пуловери“ за тази Коледа пристигнаха

Незабравимите „забавни пуловери“ за тази Коледа пристигнаха
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Коледа е дългоочаквана дата и е точно зад ъгъла, така че е време да се подготвите от глава до пети, за да получите тези очарователни дати. И какво по-хубаво от това да започнете да го правите със „забавен пуловер“, достоен за случая.

Както е традицията, емблематичните и дългоочаквани „смешни пуловери“ от C&A са тук, за да се превърнат в основна дреха за носене през този сезон.

Отново мексикански талант присъства на Коледа на тази марка. И тази година тя върви ръка за ръка с магията на илюстрациите и героите от графичния дизайнер от Агуаскалиентес Мигел Басурто, който е лектор, създател на съдържание и дизайнер, специализиран в създаването на марки.

Със сигурност познавате сладкия Розов Аксолотл, герой, превърнат в играчка, който преди няколко години беше хит. Е, това е авторът на този дизайнер!

Неговата кариера е придружена от сътрудничество с големи марки, сред които C&A се откроява.

Ана Паула Дел Морал

Забавление и мода тази Коледа

Тази колекция от „смешни пуловери“ е забавна колекция, която показва коледния дух чрез своите илюстрации и герои. Същият дизайнер определя тези облекла като парчета „пълни с любов, забавление и много дух“.

Ана Паула Дел Морал

Така че този коледен сезон „забавните пуловери“ на C&A са резултат от креативността на този прекрасен художник. За вас, които очаквате с нетърпение настъпването на Коледа, отпразнувайте тези дати, носейки тази емблематична дреха, от 10 до 25 декември, тези пуловери ще освежат празничния сезон във всички филиали на магазина.

В допълнение, тази колекция е допълнена със суичъри, тениски и аксесоари за цялото семейство, с които заедно този сезон ще бъде изпълнен с топлина и забавление. Независимо дали е за носене или за коледна размяна, със сигурност в C&A има идеалният „забавен пуловер“ за случая.

Ана Паула Дел Морал

„Смешни пуловери“ е ефектно облекло с коледна украса, което се е превърнало в празнична традиция, широко разпространена по целия свят. Те са родени през 80-те, но са тук, за да останат в нашите гардероби. Има дори места, където се провеждат състезания за „забавни пуловери“, които се превръщат в тенденция по Коледа.

Не пропускайте:

4 Бои за коса, които ще бъдат модерни тази зима

Какво казва прическата ви за личността ви

Тенденции в запознанствата през 2023 г.: това ще бъде търсенето на любов според науката

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: