Астрология

Вашата мечта за изпълнение през 2023 г. според зодията ви

Вашата мечта за изпълнение през 2023 г. според зодията ви
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Вижте какво казва настроението на 2023 г. за най-големите ви мечти и вашата зодия!

От Dhyana Angélica Rodríguez Тази 2023 има вибрация число 6, така че семейството и здравето ще бъдат много важни. Това е период, който ще послужи като възстановяване за обработка на загубите, настъпили през 2023 и 2023 г. В китайската астрология започва годината на водния тигър, който е смел, но в същото време адаптивен. Ще трябва да вземем предвид емоциите като част от нашите действия. Може да ви заинтересува: Кое ще бъде най-голямото ви предизвикателство през 2023 г. според зодията ви

Снимка: Getty Images

Вашата мечта за изпълнение през 2023 г. според зодията ви

Овен

МЕЧТА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ: Помирението между вашето настояще и минало. Може да пожънете награди за добри дела!

Телец

МЕЧТА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ: Възобновете цели и проекти, които са ви вълнували преди пандемията. Освен това контактът с някой BAE, с когото не сте живели отдавна, ще ви облекчи достатъчно, за да се почувствате супер щастливи.

Близнаци

МЕЧТА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ: Разширете своето поле за действие и кръг от приятели. Може да имате повече отговорности, но и печалби.

Рак

МЕЧТА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ: Опознайте своето призвание, за да знаете какво искате да учите в бъдеще. Наслаждавайте се на това, което правите, докато учите и вземате решения.

Лъв

МЕЧТА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ: Опознайте вътрешния си свят и това, което искате да постигнете в средносрочен план. Възможно е през втората половина на годината да търсите стипендия, за която е удобно да учите усилено и да поддържате добра средна стойност.

Дева

МЕЧТА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ: По въпросите на любовта може би ще намерите някой, който не само ви обича, но с когото сте истински екип, който ви разбира и се грижи за вас. Освен това ще се научите да слушате вътрешния си глас и да следвате интуицията си.

Везни

МЕЧТА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ: Балансирайте училищните или домашните дейности с вашите хобита. Не се притеснявайте, Юпитер ще ви помогне да създадете добри навици!

Скорпион

МЕЧТА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ: Забавлявайте се здравословно, възползвайте се от времето с любимите си хора и подобрете здравословните си навици, спортувайте и се хранете добре.

Стрелец

МЕЧТА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ: Научете се да живеете със семейството си, като уважавате различията в техния начин на живот. Не забравяйте да бъдете толерантни.

Козирог

МЕЧТА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ: Комуникирайте ефективно и се наслаждавайте на семейството си. Споделете време и интереси с тях.

Водолей

МЕЧТА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ: Управлявайте материалния аспект и се възползвайте от контактите за осъществяване на общи планове.

Риби

МЕЧТА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ: Почувствайте се по-добре за себе си и за минали проблеми.

Снимка: Getty Images

Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: