Знаменитости

Били Айлиш разкрива, че може да е умряла

Били Айлиш разкрива, че може да е умряла
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Били Айлиш имаше ужасяващо преживяване тази година, вижте всичко, което тя разказа в ново интервю за здравословното си състояние!

Има множество знаменитости, които са били заразени с коронавирус през последните месеци: Карол Севиля, Хуан Де Диос Пантоха, Ед Шийрън, Робърт Патинсън и наскоро Били Айлиш. Едва преди няколко дни преводачката от Ocean Eyes призна, че е била жертва на covid-19 и освен че разкри колко зле е преживяла, тя увери, че все още е жива благодарение на ваксината. Може да ви заинтересува: ТЕСТ: Колко знаете за COVID-19?

Снимка: Instagram

Били Айлиш беше гост в радиошоуто Sirius XM на Хауърд Стърн и говори за това как ваксините срещу коронавирус са я спасили от смърт.За първи път американската певица и автор на песни си припомни тежката битка, която е изживяла срещу covid-19 и отбеляза, че психическото и физическото й състояние са били „мизерни“. Може да ви заинтересува: Интернет потребители твърдят, че извънземни са пуснали вируса COVID-19 на земята

Били разкрива, че е можела да умре от covid-19

Според признанията на Били, получаването на коронавирус е едно от най-лошите преживявания, които е преживяла през 19-те си години.„Не съм умрял и нямаше да умра, но това не означава, че се чувствах напълно нещастен през тези почти два месеца. Беше ужасно и все още страдам от последствия“, каза той и говори за важността на ваксинирането срещу това заболяване. „Искам да направя това много ясно: аз съм добре благодарение на ваксината. Мисля, че ако не бях ваксиниран, можеше да умра, защото бях много зле.Като казвам, че бях зле, имам предвид, че се чувствах ужасно. Но от по-обща гледна точка също не беше много лошо, разбирате ли какво имам предвид?Може да ви заинтересува: Новият симптом, който може да показва наличието на covid-19

"https://www.instagram.com/p/CXC4CNElaXP/LinkEnhancement>https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico"

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: