YouTube

Филтрират новата песен на Kimberly Loaiza и певицата е бясна!

Филтрират новата песен на Kimberly Loaiza и певицата е бясна!
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Освен това, тя също избухна срещу онези, които казват, че изглежда „дебела“ във видеоклипа на песента

Kimberly Loaiza има такъв успех в международен план, че някои хейтъри се заеха да спрат триумфите на певицата и YouTuber. На 14 декември, за съжаление, изтече новата песен на певицата от Mejor sola, чиято премиера беше планирана за 17 декември.

Снимка: Instagram

Раздразнена, Кимбърли реши да наруши мълчанието и да изпрати съобщение до всички онези хора, които се стремят да саботират нейната работа. Може да ви заинтересува: Кимбърли Лоаиза и Хуан Де Диос Пантоха отварят ново имение в холивудски стил

Кимбърли изпраща силно послание към хейтърите, които изтекоха новата й песен

"Кимбърли Лоайза беше близо до обявяването на голямото издание на новия си музикален сингъл, Ya no somos, но за пореден път хейтъри развалиха плановете й и изтекоха песента й преждевременно. Чрез Instagram Великата красавица съобщи тежката новина и помоли за подкрепата на последователите си, за да не губи сила новият й проект. Освен това той избухна срещу всички, които казват, че изглежда "дебел" в клипа на песента. „Искам да ви кажа, че наистина песента ми трябваше да излезе на 17 декември, но беше изтекла и хейтърите за това, че саботират работата ми за милионен път, я споделиха навсякъде, където можеха, за да отнемат силата на моето издание“, Ким написа. YouTuber също се сблъска с коментарите на тези интернет потребители, които казаха, че тя изглежда „дебела“, посочвайки, че по това време е била бременна с Хуанито, в допълнение към добавянето „И ако съм дебела, какъв е проблемът с телата? " https://www.instagram.com/p/CXg_u_evIWT/LinkEnhancement>https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico"

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: