Астрология

Какво ви е забранено да правите през 2023 г. според зодията ви

Какво ви е забранено да правите през 2023 г. според зодията ви
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Какво да променим до 2023 г.? Според вашата зодия, това са нещата, които ще ви помогнат да имате положителна година!

За да започнете 2023 г. правилно, трябва да следвате определени съвети и да спрете да практикувате някои навици, които изобщо не са ви били от полза през 2023 г. Обърнете внимание според зодията си! Може да ви заинтересува: Кое ще бъде най-голямото ви предизвикателство през 2023 г. според вашата зодия От Dhyana Angélica Rodríguez

Снимка: Pexels

Какво е забранено да правите през 2023 г. според зодията ви

Овен

ЗАБРАНЕНО ТАЗИ 2023: Да се оставите на течението, без да ви насърчават да поемете юздите на живота си, или по-скоро спрете да бъдете себе си, за да изглеждате добре с някой друг.

Телец

ЗАБРАНЕНО ТОВА 2023: Трябва да сте супер фокусирани и да не се обърквате от нещата, които ви казват, или слуховете, които споделят с вас. Ако е възможно, избягвайте да слушате клюки, които се опитват да ви извадят от равновесие или да ви предпазят от всички ваши цели или мечти (вероятно поради завист).

Близнаци

PROHIBIDO ESTE 2023: Когато искате да изразите мнението си, бъдете мили, уважителни и директни. Избягвайте да влизате в битки или да се опитвате да убеждавате другите, защото всяка глава е различна и, за съжаление, нищо добро няма да излезе от това.

Рак

ЗАБРАНЕНО ТАЗИ 2023: Харчете повече. Идват материални възможности, но ще е необходимо да управлявате парите си, така че родителите ви да не се намесват.

Лъв

ЗАБРАНЕНО ТОВА 2023: Увличайте се от повърхностни неща или съдете другите само по външния вид. Дайте си време да опознаете хората, преди да ги съдите.

Дева

ЗАБРАНЕНО ТАЗИ 2023: Губейте време или оставете всичко за по-късно. Тъй като можете да изградите страхотни неща през този период, помислете за премахване на прахта от някои проекти, които са ви изпълнили с надежда, дори ако вървите малко по малко.

Везни

ЗАБРАНЕНО ТОВА 2023: Изолирайте се от другите. Дори и да се наслаждавате на времето сами (което е перфектно), ще бъде хубаво да споделите някои преживявания.

Скорпион

PROHIBIDO ESTE 2023: Отчаян и захвърлен зад борда проект, който изисква търпение. Можете да получите това, за което мечтаете, работете върху него.

Стрелец

PROHIBIDO ESTE 2023: Останете, просто по навик или по инерция, в ситуация, която вече не ви харесва. Освен това ще има други възможности, ако решите да продължите да вървите към целите си.

Козирог

ЗАБРАНЕНО ТОВА 2023: Да съдите другите или себе си. Това бяха трудни времена и всички ние реагираме различно на тях, бъдете търпеливи; ако можете, споделете късмета си с любимите си хора.

Водолей

ЗАБРАНЕНО ТОВА 2023: Да не се наслаждавате на резултатите от предишните си усилия.

Риби

ЗАБРАНЕНО ТАЗИ 2023: Ако сте песимисти или се чувствате депресирани, трябва също така да избягвате да поемате допълнителни ангажименти (може да се окажете изтощени или да не ги изпълните). Направете правилното нещо и се надявайте на най-доброто.

Снимка: Getty Images

Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: