Любов

Занаяти, гастрономически празници и други планове за прекарване на Коледа със семейството

Занаяти, гастрономически празници и други планове за прекарване на Коледа със семейството
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Организирайте най-добрата Коледа със семейството си с тези фантастични идеи!

Семейните ваканции са фантастична възможност за укрепване на емоционалните връзки и изживяване на нови преживявания заедно. Има страхотно предложение за свободно време и култура и много възможности за пътуване, просто трябва да имате добри идеи и да намерите план, който да се хареса на всички членове. Може да ви заинтригува: 5 талисмана за вашата коледна елха, които привличат пари и щастие според Фън Шуй

Снимка: Instagram на знаменитости.

Занаяти, гастрономически празници и други планове за прекарване на Коледа със семейството

Открийте нови кътчета в мястото, където живеете

Това е перфектна дейност за всеки ден от седмицата и алтернативен план, когато други са отменени в последния момент. Може да е парк, по-отдалечен от този, в който обикновено ходите, друг квартал или историческа обиколка. Ако живеете в голям град, можете да се консултирате с официалния уебсайт на кметството, за да разберете за интересни места. Някои кооперации за събития предлагат обиколки с екскурзовод и дейности за деца.

Разходка из коледните базари

На тези дати градовете са пълни с пазари, където можете да намерите всичко - от традиционни коледни продукти, като украса и сцени за раждането на Рождество Христово, до играчки, декоративни елементи, бижута, модни сергии за храна. Това е идеален план да се потопите напълно в коледния дух и да се възползвате от възможността да пазарувате. Може да ви заинтересува: Шоколад с подправки и шоколад с чили: 2 рецепти за посрещане на Коледа

Снимка: Getty Images

Спортуваме като семейство

Практикуването на упражнения като семейство не само обединява членовете на семейството, но също така служи като пример за най-малките да ги включат в живота си по естествен начин. Това е идеално занимание за здраве и много обогатяващо преживяване за всеки. Каране на кънки на лед, ски, туризъм и танци са само няколко примера.

Готвене на здравословно коледно меню

Приготвянето на здравословни рецепти и след това споделянето им на масата, докато се наслаждавате на приятен разговор, може да се превърне в различен и забавен ден с децата. Това е план, който може да се направи с приятели и малките ще бъдат възхитени. Освен това ще ги обучавате, така че да придобият добри навици и да знаят как да избират най-добрите варианти за здравето си.

Снимка: Getty Images

Коледни занаяти

Създаването на собствени декорации за дома е занимание, което със сигурност ще забавлява и забавлява вашите деца. Можете да закупите блясък, сърма, изкуствен сняг, картон, опциите са безкрайни и децата ще развият своята изобретателност и креативност.

Гастрономическа ваканция за семействата с най-почитатели на храната

Ваканция за готвене и гастрономически удоволствия е добра сделка за цялото семейство. Поради нарастващото търсене на автентична кухня и пресни продукти, курсовете по готварство стават все по-популярни сред туристите по целия свят.

Снимка: Getty Images

ЕКО планове

Бягство в провинцията, близо до природата, за да прекарате уикенда със семейството, може да бъде идеален вариант.Този вид преживявания винаги са полезни и ни карат да се чувстваме по-близо до себе си и по-свързани със заобикалящата ни среда. В допълнение, това е идеалният повод да се откъснем и да обновим енергията си. Все повече са семействата, които искат да опознаят природните красоти на планетата по време на почивката си и избират ЕКО туризъм. Също така, добра идея би била да останете в хижа сред дърветата, това е мечтата на всяко дете и изживяване, на което да се насладите сред природата.

Културни планове

Коледа е идеалното време за семейни бягства, в които главните герои са културни планове. Целта е да се доближи културата до децата по забавен и образователен начин.Има много дейности, адаптирани според възрастовата група, от посещение на музей, посещение на мюзикъл, откриване на изложба, разглеждане на забележителности, гледане на пиеса

Снимка: Getty Images

(c) 2023 Europa Press. Повторното разпространение и препредаване на това съдържание е изрично забранено без вашето предварително и изрично съгласие.

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: