Любов

5 съвета как да се научите да пускате

5 съвета как да се научите да пускате
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Не се вкопчвайте в онези хора, места и предмети, които са ви наранили в миналото, научете се да ги пускате!

Започнете 2023 г., като се откажете от онези неща, хора или места, които не носят нищо добро в живота ви. Човешките същества са склонни да се вкопчват в това, което някога ни е направило щастливи, без да си спомнят, че понякога е време да обърнем страницата и да забравим привързаността. Казваме ви пет лесни начина да се освободите от тази емоционална зависимост, която ви държи обвързани с миналото.

Снимка: Pexels

5 съвета как да се научите да се отпускате

Благодаря

Асимилирайте всичко, което сте преживели и се фокусирайте върху ученето, което всяко преживяване ви е оставило, независимо дали е положително или отрицателно, защото дори от грешките се учите.Всичко изживяно през годината ви накара да израснете като личност, да узреете и да се обичате повече, не отхвърляйте това, което ви е наранило в момента, приемете го, преодолейте го и обърнете страницата.

Приеми дуела

Важно е да се научиш да приемаш и да преминаваш през болката. След като успеете да се отървете от хора, предмети или места, ще видите, че с течение на времето това, което ви е наранило толкова много, вече няма да има власт над вас.

Кажи сбогом

Направете писмо, изразяващо всичките ви чувства, добри и лоши. Напишете как се чувствате, как бихте искали да се чувствате и на какво се надявате в живота си през 2023 г. След като сте се отдушили, изгорете писмото и продължете напред.

Не се съпротивлявайте на промяната

Ако гъсениците се страхуваха от промяната, нямаше да се превърнат в красиви пеперуди. Така че в живота промяната ни кара да се движим, посоката няма значение, важното е да се преместим от мястото, където сме, за да избегнем загубата на баланс.

Спри да се самообвиняваш

Животът се състои от решения, някои по-трудни от други, но какво би станало с нас, ако не ги вземем? Трябва да поемем живота си и да сме отговорни за действията си. Ако вземем лошо решение, решението никога не е да се обвинявате, това, което трябва да направите, е да видите положителната страна.

Снимка: PEXELS

Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: