Филми и сериали

Месец след премиерата Netflix пуска вълнуващ трейлър за „През моя прозорец“!

Месец след премиерата Netflix пуска вълнуващ трейлър за „През моя прозорец“!
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Научете повече за Арес Идалго и Ракел, звездите от „През моя прозорец“, в този нов трейлър за филма!

„През моя прозорец“ е една от най-успешните истории в историята на Wattpad. Написан от Ариана Годой, романът вече е достигнал до най-реномираните книжарници по света под марката Alfaguara. Заради успеха на книгата Netflix решиха да работят по нейната филмова адаптация, която ще бъде пусната в платформата на 4 февруари. Може да ви заинтересува: Ръководство за свободното време: филми, песни и видео игри, за да се насладите на уикенда

Снимка: Netflix

Резюме

„Ракел цял живот е била луда по Арес, нейния привлекателен и мистериозен съсед. Тя го наблюдава без да се вижда от прозореца си и за нейно голямо съжаление не са разменили нито една тъжна дума. Това, което Ракел не знае е, че това е на път да се промени.Арес ще започне да й пресича пътя дори на най-неочакваните места и тя ще открие, че в действителност Ракел не е невинното момиче, за което си е мислила. Сега Ракел е много ясна за целта си: да накара Арес да се влюби в нея. Разбира се, тя не желае да загуби всичко по пътя, още по-малко себе си. Може да ви заинтересува: Тест: можете ли да сравните тези места със съответните им сериали и филми?

Акт

"Клара Гале ще даде живот на Ракел, главният герой на историята, докато Хулио Пеня ще играе „гръцкия бог“, Арес. От своя страна Гилермо Лашерас ще се превъплъти в Йоши, Наталия Азахара ще се превъплъти в Даниела, Ерик Масип ще се превъплъти в Артемида и накрая Уго Арбуес ще се превъплъти в най-нежния от братята Аполо Идалго.https://www.instagram.com/p/CNulmKRrP0v/LinkEnhancement>https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico"

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: