Знаменитости

Златен глобус 2023: това ще бъде галата, в която ще бъдат номинирани Ел Фанинг, Кристен Стюарт и други знаменитости

Златен глобус 2023: това ще бъде галата, в която ще бъдат номинирани Ел Фанинг, Кристен Стюарт и други знаменитости
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Разказваме ви всички подробности за 79-ото издание на Златните глобуси!

Бойкотът на Холивуд на Златните глобуси имаше повече от ефект. 79-ото издание на наградите на Асоциацията на чуждестранната преса в Холивуд (HFPA). Галата, насрочена за тази неделя, 9 януари, няма да присъства нито една знаменитост от целулоид, което означава, че няма да има червен килим, както в предишните издания преди избухването на пандемията. Все още не се знае как ще бъде излъчено, тъй като NBC няма да излъчва церемонията по награждаването. Може да ви заинтересува: Златен глобус 2023: разберете пълния списък с номинирани!

Това ще бъдат най-слабите Златен глобус в историята: Без звезди, без червен килим, без преса и без гала по телевизията

Както беше разкрито от Variety, HFPA се свърза с няколко публицисти, за да могат няколко знаменитости да участват в галата. Всички обаче отказаха участие. От друга страна, организацията няма да позволи на пресата да влезе на церемонията, тъй като са решили да приложат сурови ограничителни мерки поради пандемията от COVID-19, особено поради увеличаването на случаите в Съединените щати поради варианта Omicron . Може да ви заинтересува: „Здравей, Алберто“: вече можете да видите трейлъра за продължението на „Лука“!

Сред тези мерки присъстващите трябва да носят маски и да имат пълен график за ваксиниране срещу коронавирус; както и отрицателни тестове, направени чрез PCR. Въпреки факта, че HFPA направи публично достояние правилата за присъствие на галата, не е известно как ще протече церемонията по награждаването, както и къде може да се види.

ДЪЛГОТЪКВАЛ БОЙКОТ

„Златните глобуси ще продължат с малко събитие на 9 януари, което не само ще почете най-добрите изпълнения във филма и телевизията от изминалата 2023 г., но също така ще признае значението на подкрепата на различни творци в индустрията“, се казва в изявление на HFPA. „Тазгодишното събитие ще отпразнува и ще почете разнообразни продукции, които дават възможност на приобщаващите филмови режисьори и комуникатори да преследват своите страсти към разказването на истории. HFPA подкрепя финансово важни организации с нестопанска цел от десетилетия и ще продължи да инвестира в тези бъдещи лидери в нашата индустрия,” продължи той.

Снимка: Disney/Prime video/Netflix

Спорът с HFPA започна през март миналата година, когато Los Angeles Times разкри, че нито един член на организацията не е черен.Това доведе до оттеглянето на повече от сто фирми за връзки с обществеността и реклама от наградите; както и отхвърлянето на награди от фигури от високо ниво като Том Круз или Скарлет Йохансон. Спорът стигна дотам, че NBC отмени излъчването на наградите за изданието си през 2023 г. (c) 2023 Europa Press. Повторното разпространение и препредаване на това съдържание без вашето предварително и изрично съгласие е изрично забранено. Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: