Знаменитости

„Гаджето ти ще ме удари“: гаджето на ARMY супер ревнува Джимин

„Гаджето ти ще ме удари“: гаджето на ARMY супер ревнува Джимин
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Членът на BTS, Джимин, отприщи ревност в гаджето на един от своите фенове

С 2023 г., пълна с чисти успехи, Jin, RM, SUGA, J-hope, Jimin, V и Jungkook са готови да дадат всичко от себе си през 2023 г. и да я превърнат в най-добрата година. Членовете на BTS са кредитори на общо 451 номинации и 297 награди, но не само музикалният им талант е спечелил сърцата на ARMY, но и добрият им външен вид и харизма. Може да ви заинтересува: ARMY: Какво прави фендома на Bangtan Sondeoyan толкова специален?

Снимка: Instagram

Някои от членовете на BTS дори се промъкнаха в списъка на най-красивите мъже в света, така че можеше да се очаква, че гаджетата на някои ARMY ще започнат да ревнуват от фанатизма, който съществува към момчетата от K-Pop група.Може да ви заинтересува: Джимин от BTS е силно влюбен в момиче от Канада!

"Гаджето ти ще ме удари": гаджето на ARMY супер ревнува певицата

По време на предаване на живо член на ARMY призна, че нейният приятел мрази Джимин. Причината? Оказва се, че фенката разкри, че не може без члена на BTS, докато може без любимия си. „Гаджето ми те мрази, защото не можех да живея без теб, но можех без него“, призна момичето на талантливата певица. Предвид този коментар, Джимин реагира срамежливо и нервно, казвайки „Не казвай това или гаджето ти ще ме удари“. ? fyp fypシ fy ♬ JIMIN FLIRTING - GERY ?

В друг случай друга ARMY разкри, че съпругът й толкова много се възхищава на момчетата от Bangtan Sonyeondan, особено на Джимин, че понякога тя започва да го ревнува супер. Факт е: никой не може да устои на чара на Джимин! ! Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico Може да ви заинтересува: Този член на Bangtan Sonyeondan прие предложението за брак на фен

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: