Знаменитости

Признаци, че имате синдром на преклонение пред знаменитости

Признаци, че имате синдром на преклонение пред знаменитости
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Вашата фенщина на знаменитостите превръща ли се в мания? Разберете чрез тези знаци!

В списъка ви с любими знаменитости със сигурност фигурират имена като Хари Стайлс, Шон Мендес, Камила Кабело, Кимбърли Лоаиза, Селена Гомез, Ариана Гранде и много други; но знаете ли, че фанатизмът може да се превърне в разстройство? Това е синдромът на преклонение пред знаменитост, който е описан като обсесивно-пристрастяващо разстройство, при което човек започва да се интересува повече от личния, романтичния и професионалния живот на знаменитост. Може да ви заинтересува: Ето как е оставено лицето на момичето, което "претърпя операция, за да изглежда като Кимбърли Лоайза"

Снимка: Instagram

Как да разберете дали имате този синдром? Проверете възможните знаци

Признаци, че имате синдром на преклонение пред знаменитост

Имаш силни чувства

Освен да изпитвате възхищение към любимия си изпълнител, вие изразявате поредица от чувства и емоции към този човек, въпреки че не го познавате, като любов, разбито сърце, ревност, радост, тъга и дори разочарование. Тези възходи и падения дори засягат емоционалната ви стабилност.

Неконтролируемо поведение

Правиш всичко за любимия си артист, дори рискуваш живота си, за да се доближиш до него или нея.

Фантазии

Губите представа за реалността и живеете в постоянна фантазия, свързана с любимата ви знаменитост. Разсейвате се от обучението или работата си и дори се дистанцирате от приятелите си, защото живеете в този „паралелен свят“.

Професионален Stalkeo

Едно е постоянно да проверявате социалните мрежи на любимите си знаменитости и да им изпращате кратко съобщение от време на време, но нещата се променят, когато нахлуете в поверителността им, като им пишете ежедневно, опитвайки се да се доближите до семейството им или приятели и дори да дебне къщата му.

Губиш идентичност

Вие се възхищавате на любимия си актьор или певец толкова много, че сте започнали да подражавате на всяко тяхно поведение. Започваш да се обличаш и говориш като тях, до степен да забравиш истинската си самоличност.

Снимка: Instagram

Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: