Знаменитости

Песента на The Weeknd, която ще потвърди, че певецът излиза с Анджелина Джоли

Песента на The Weeknd, която ще потвърди, че певецът излиза с Анджелина Джоли
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Заради тази песен се смята, че The Weeknd и Анджелина Джоли поддържат или поддържат романтика

От раздялата със Селена Гомес и Бела Хадид, The Weeknd не е бил романтично свързван с друга знаменитост. Въпреки това, преди няколко месеца Абел и Анджелина Джоли започнаха да повдигат слухове за любов, след като бяха видени да вечерят заедно повече от веднъж. Може да ви заинтересува: Уверяват, че Селена Гомес ще има дете от Абел!

Снимка: Getty Images

След първата им среща, Анджелина и Абел се срещнаха на концерта на Мустафа Поета. Артистите обаче не са били забелязани заедно на събитието, въпреки че не изключват в някакъв момент през нощта да са имали контакт.Освен това свидетели твърдят, че Абел и Анджелина са дошли на концерта отделно. Някои медии увериха, че срещите им са били чисто професионални, тъй като се предполага, че The Weeknd има интерес да влезе във филмовия бизнес и ще търси подкрепа в главния герой на Maleficent. Може да ви заинтересува: Какво се случва между The Weeknd и Ариана Гранде?

Песента на The Weeknd, която ще потвърди, че певецът се среща с Анджелина Джоли

The Weeknd прави премиера на новия си музикален албум, озаглавен Dawn FM, и една от песните в този запис е пряко свързана с предполагаемата афера на Анджелина Джоли и Абел с нея. Това е сингълът Here We Go Again, защото в един от стиховете певецът се позовава на новото си романтично увлечение. „Моето ново момиче, тя е филмова звезда“, гласи текстът на The Weeknd. На друго място в песента Абел пее: „Обичах я толкова много, това я накара да крещи като Нийв Кембъл.Но аз я карам да се смее, кълна се, че лекува потискащите ми мисли. Казах си, че никога няма да падна, но ето ни отново.”

Новият филм на Дисни: Maleficent

В друга песен от албума, Starry Eyes, The Weeknd изглежда се отнася до факта, че актрисата е необвързана, откакто се раздели с Брад Пит преди шест години. „Толкова време не си бил докосван от мъж. Защото последния път беше твърде силно. Друг път пее: „Сега ти си моята реалност и искам да те чувствам близо“. Мислите ли, че тези стихове наистина говорят за Анджелина Джоли? Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: