Знаменитости

Денят, в който Азул Гуайта позира като дете до Анахи, и двете облечени като Миа Колучи!

Денят, в който Азул Гуайта позира като дете до Анахи, и двете облечени като Миа Колучи!
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Мечтите се сбъдват и тази носталгична снимка на Азул Гуайта на снимачната площадка на Rebelde го доказва!

"Новата версия на Rebelde, с участието на Azul Guaita, Giovanna Grigio, Sergio Mayer Mori, Andrea Chaparro, Franco Masini, Jerónimo Cantillo и Lizeth Selene, успя да бъде част от петте най-гледани издания в платформата Netflix. Може да ви заинтересува: Разкрито е колко печелят актьорите от „Rebelde“ на месец https://www.instagram.com/p/CXy6gnyF4T9/LinkEnhancement>Ето как изглеждаше Азул Гуайта на прослушването си за „Rebelde“ две години преди "

Денят, в който Азул позира като дете до Anahí, и двете облечени като Mía Colucci!

Mia Colucci стана емблематичен герой и модел за подражание за хиляди фенове на Rebel по целия свят.Анахи не само завладява публиката, като играе сложен, но очарователен герой, но стилът на Миа се превръща в еталон в различни страни. Азул Гуайта беше един от тези верни последователи, които се възхищаваха на Анахи Пуенте, когато играеше Миа. Преди време младата актриса публикува няколко носталгични снимки от времето, когато е била малка и е имала късмета да посети снимачната площадка на Rebelde. „Ще публикувам това и ще си тръгна бавно“, написа Азул и публикува снимка, позираща със снимките на възпитаниците на Elite Way School и друга до Anahí.

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Кой би предположил, че няколко години по-късно Азул ще бъде част от актьорския състав на новото поколение на Rebelde? Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: