YouTube

Кимбърли Лоайза на корицата: какво мисли тя за това да живее до Джъстин Бийбър и Джей Балвин

Кимбърли Лоайза на корицата: какво мисли тя за това да живее до Джъстин Бийбър и Джей Балвин
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Тази 2023 г. беше за Кимбърли Лоайза годината, която утвърди царуването й като световна звезда, вижте какво ни каза тя ексклузивно!

Por Mayte F. Tepichin Една от най-добрите години на Кимбърли Лоаиза беше 2023 г.: през февруари се роди вторият й син Хуанито и тя издаде Me perdiste Remix, Mejor solo y Ya no somos, три топ музикални теми. В допълнение, тя беше коронясана като най-добрият създател на съдържание за жени в YouTube не само в Мексико, но и в света. Той отпразнува първия си KLFest в Акапулко с много от своите приятели инфлуенсъри, счупвайки рекорд за гледания в TikTok. Нещо друго? Може да ви заинтересува: Феновете полудяха от трейлъра на „Кимбърли Лоайза: филмът“

Снимка: Instagram

Кимбърли Лоаиза на корицата: какво мисли тя да живее до Джъстин Бийбър и Джей Балвин

Ти: Ти счупи световния рекорд на Tiktok за твоя KLFest и беше на нивото на Бийбър и Джей Балвин! Какво ти минава през ума, когато чуеш за подобни неща?

K: Това е нещо, което не мога да повярвам, те са артисти, които слушам и им се възхищавам, да се сравнявам с тях е чест. Не мога да бъда по-благодарен на моите красавици, наистина е голяма благословия да имаш такъв обединен и верен фен. Може да ви заинтересува: Кимбърли Лоаиза и Хуан Де Диос Пантоха отварят ново имение в холивудски стил

Вие: Вие вече сте международен еталон! Получавали ли сте предложения за проекти в други части на света? Възможно ли е да ви видим да живеете на друго място?

K: Благодаря ви много, да, получих много важни предложения, надявам се много скоро да споделя с вас с кого още ще правя музика.В моите социални мрежи вече сте ме виждали с няколко от тях, те са много талантливи хора и от всички части на света: кубинци, пуерториканци, красиво е да видиш как музиката обединява Латинска Америка. Говорейки за живот на друго място, засега ще сме между Маями и моето Мексико за известно време, въпреки че не сме затворени да живеем на други места. Може да ви заинтересува: Как се влюбиха Кимбърли и Хуан де Диос Пантоха?

Снимка: Instagram

Ти: Въпреки опита ти, все още ли имаш нерви, когато пееш?

Да, винаги, когато ми предстои да пея, има тези нерви, че всичко ще се нареди добре. Когато вече пея, те излитат и се оставям да бъда унесен от добрите вибрации на хората.

Вие: Как ви хрумна идеята за KLFest?

K: Когато обсъждахме и планирахме как да популяризираме новата песен Better Alone, видяхме много опции и това дойде.В крайна сметка решението беше взето, мислейки с кой от вариантите ще си прекараме най-добре, затова направихме това щуро предложение за Феста с поканени инфлуенсъри. Всичко беше възможно благодарение на JD Pantoja, Leonardo de la O и мен :)

Снимка:Instagram

Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: