YouTube

Кимбърли Лоайза разкрива кого съжалява, че е поканила на KLFest

Кимбърли Лоайза разкрива кого съжалява, че е поканила на KLFest
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Вижте какво ни каза Кимбърли Лоайза ексклузивно за своя KLFest!

За да отпразнува големия успех на новото си музикално сътрудничество със Zion & Lennox, Mejor solo , Kimberly Loaiza реши да организира невероятно парти в Акапулко. Най-популярните инфлуенсъри в момента бяха поканени на събитието, като Kunno и Domelipa, и те пътуваха до местоназначението си с частния самолет на Greater Beauty. Може да ви заинтересува: В стила на Кайли Дженър, Кимбърли Лоайза персонализира и пуска частен самолет с нейното име

Снимка: Instagram

Въпреки това изглежда, че сред всички хубави неща имаше и няколко несъвършени на партито, тъй като Хуан Де Диос Пантоха съжали, че е поканил няколко създатели на съдържание на партито.Може да ви заинтересува: „Mejor Sola“: Кимбърли Лоайза прави премиера на новия си сингъл със Zion & Lennox

Кимбърли Лоайза разкрива кого съжалява, че е поканила на KLFest

В ексклузивно интервю за списание You, Ким призна причината, поради която са съжалили, че са поканили някои хора на тяхното голямо събитие.

Вие: Не току-що се насладихме на KLFest и вече искаме още един. Често ли го правите?

Ким: Не знам, нямам представа колко често ще правя това, но определено е нещо, което да повторя.

Tú: Хуан де Диос коментира в своите мрежи, че не е трябвало да канят двама души. Разбира се, няма да искаме имена, но ни кажете какво ви притеснява за тях и други хора, които биха искали да се свържат с вас заради славата ви.

Ким: Толкова се радвам, че имам повече гости. Съобщението беше за хората, които поканихме и които в крайна сметка не можаха да се присъединят към нас, тъй като организирането на събитие като това отнема много работа: трябва да координирате всеки човек, така че да се окаже, че се отменя в последния момент!

Снимка: Instagram

Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico

    Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

    Препоръчано

    Тази страница на други езици: