YouTube

Kunno разкрива, че е бил жертва на сексуално насилие и тормоз

Kunno разкрива, че е бил жертва на сексуално насилие и тормоз
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Kunno разказа някои от най-травматичните си преживявания в новото видео за Golden Scorpion, вижте разкритията му тук!

Kunno достигна върха на успеха през 2023 г. благодарение на своите оригинални и вирусни видеоклипове в TikTok, включително известната му 4K разходка. В допълнение към успеха в тази платформа, създателят на съдържание има успех и в музикалната индустрия със сингли като Maybe not и What a bitch I am. Той също така дебютира като модел на Седмицата на модата в Ню Йорк през септември 2023 г. и това е причината Papi Kunno да се смята за знаменитост. Може да ви заинтересува: „Ако си реша, ще го направя“: Kunno иска да пее на полувремето на Super Bowl

Снимка: Instagram

Въпреки това, преди да стане звезда, Куно премина през много трудни преживявания, които го белязаха за цял живот: той беше жертва на тормоз и сексуално насилие.

TikToker разкрива, че е бил жертва на сексуално насилие и тормоз

Kunno беше гост в програмата El Escorpión Dorado и именно там той разкри подробности за травматичните събития, които е преживял, докато е живял в Монтерей. TikToker разказа, че е бил подложен на тормоз и че постоянно е трябвало да се защитава от подигравки и удари.

„Тогава се възползваха от мен. Преминах през малтретиране, затова трябваше да се защитавам.”

Може да се интересувате: Обиколка на луксозната къща на Kunno в Коста Рика След като направи това признание, Златният скорпион попита за вида злоупотреба, за която TikToker говори, на което Kunno отговори: „Сексуално насилие“.Това травмиращо събитие се случи, когато дигиталната звезда работеше в нощен клуб, за да оживи атмосферата с различни танци и хореографии, освен че изпълняваше ролята на водещ. Куно пиеше алкохолни напитки и тогава беше малтретиран.

„На едно от тези партита прекрачих линията и бях в полусъзнание и така те се възползваха. Е, не бях в безсъзнание, бях в съзнание, но нямах движение в тялото си, нямах начин да се защитя.”

Куно не можеше да разпознае кой е нейният сексуален нарушител, но от този ден нататък приятелите й я научиха на някои техники за самозащита. Вижте цялото видео. Може да ви заинтересува: Това ще бъде страхотният дебют на Kunno като телевизионен актьор

Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: