YouTube

Тайните ключове към любовта на Кимбърли Лоаиза, Хуан Де Диос Пантоха и други ваши любими двойки

Тайните ключове към любовта на Кимбърли Лоаиза, Хуан Де Диос Пантоха и други ваши любими двойки
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Следвайте съветите на Kimberly Loaiza, Evaluna, Camilo, Jean Carlo León, Darian Rojas, Lele Pons и Guaynaa, за да имате най-доброто ухажване

Да, да, всички искат ухажването им да е най-доброто, най-готиното, най-инстаграмируемото и красиво през 2023 г., като това на двойките в мрежите. Нужно е обаче повече от желание: трябва да работим за тази любов! Направи го така От Карина М. Сото

Евалуна и Камило

Пълнят социалните мрежи с мед и ни карат да вярваме в истинската любов (въздишка). Те се срещнаха през 2014 г. на събитие и въпреки че в този момент не бяха влюбени, това отбеляза началото на обмен на съобщения, обаждания и песни.Беше година по-късно, когато Евалуна, възползвайки се от семейно пътуване до Колумбия, покани певицата на кино, а останалото е история! Посещения на екзотични места, снимки със супер любовни посвещения, изненадващи посещения и предложението за брак през 2023 г. Церемонията се състоя на 2 август 2023 г. (проверете подробностите във видеото За първи път, което има повече от 444 милиона гледания). репродукции). Сякаш това не беше достатъчно, днес те очакват първото си бебе Индиго. Може да ви заинтересува: 7 знака, че той умира за вас

Таен ключ

В интервю Камило определи Евалуна като своя муза, вдъхновение за песните и живота си: „Денят, който раздели кариерата ми на преди и след, беше денят, в който срещнах Евалуна. Моята музика започна да се върти около нея по много честен начин. Тя го знае и го приема толкова малко на сериозно, че много ме улеснява. Най-хубавото е, че тя го насърчава, казва му колко се гордее с него и колко благословена се чувства, че го има в живота си, и обратното.

Снимка: Instagram

Леле и Гуаяна

Легендата разказва, че се запознават на фотосесия и оттам идва покана да танцуват салса. След няколко месеца на „даване и вземане“, флиртове и заяждания, днес те са едни от най-следваните влюбени гълъбчета в интернет: виждат ги да се разхождат из Венеция или да посещават партита, на червени килими и да показват страхотните си тела! Двойката ни изненада през юни 2023 г., когато разкриха резултатите от диетата и упражненията от „трансформацията на двойката“, която бяха започнали преди месеци. Леле призна, че е било трудно да направи компромис и да спре да яде тестени изделия, шоколади и безалкохолни напитки всеки ден, както и млечни продукти и месо, но усилията са си стрували, защото сега и двамата имат добре закръглени коремни мускули и талия. Венецуелката показа в няколко видеа колко й струват нападите с тежести и клекове; От своя страна Guaynaa призна, че трябва да спортува два пъти на ден и да прави йога, за да свали няколко килограма.Красив!

Таен ключ: Активиране

Практикуването на спорт като двойка е мотивиращо, тъй като ще имате сериозна причина да ставате рано в събота и да тичате: гледайте го. Забравете за готините тоалети и за супер-произведеността, просто обуйте обувките за тенис, направете конска опашка и го ударете! Потърсете каква дейност харесват и вижте в резултатите стимула да отидете за повече. Правете предизвикателства, за да се откажете от лошите навици, например да ядете по-малко боклуци или да видите кой може да пие два литра вода на ден, да не си гризе ноктите, да ходи повече и т.н. Повярвайте ми, няма да липсват анекдоти и смях.

Кимбърли Лоаиза и Хуан Де Диос

Знаете, че се срещнаха и влюбиха в Маза, когато бяха тийнейджъри, когато той работеше като танцьор за quinceañeras и Ким трябваше да избяга от дома си, за да го види. Те се ожениха много млади, започнаха да създават съдържание за YouTube, а останалото е да ви изненада! Заедно те имат повече от 50 милиона последователи в Insta, Ким е една от най-следваните жени в TikTok със своите 56 милиона фенове, а той с повече от 24 милиона последователи.Освен това те винаги са в тенденция със своите изявления, видеоклипове, песни и фестивали! Честно казано, всички сме трогнати от раждането на вашите деца и вашите професионални триумфи. Какво държи тази двойка заедно след толкова години? Отговорът: те се обожават, имат доверие един на друг и не се страхуват да правят нови неща, както показаха, когато участваха в програмата Así se baila, където преподаваха ритъм и лекота.

Таен ключ: направете нещо различно

“Ами ако се направим на глупак?”, “Ами ако не сме толкова добри?”, “Ами ако се провалим?”. Тези фрази преследват умовете на много двойки, които не смеят да нарушат правилата и да се научат да карат кънки, да рисуват или да свирят на инструмент. Забравете предразсъдъците и създайте група, напишете песен, стартирайте канал в YouTube или се запишете за курс по печене. Останете с всеки, който учи с вас и храни духа ви. Джей Ди сподели това съобщение на рождения ден на Ким: „Човекът, на когото вярвам най-много на този свят, момичето, което беше с мен през лоши и лоши моменти.“

Снимка: Instagram

Дариан и Жан Карло Леон

Тези тиктокъри ни карат да завиждаме: красиви, талантливи, супер известни и влюбени! Наскоро тя ни каза, че са започнали да се срещат през 2023 г. не толкова официално, но тяхното ухажване беше разкрито през 2023 г., когато сестрата на Жан Карло (@malexaleon) качи tiktok с въпроса „Защо не се срещаме?“, на което Дариан отговори: „ Защо да сме приятелки, ако можем да бъдем снахи." О, БОЖЕ МОЙ! По-късно и двамата направиха видео за канала на Дариан, в което Жан каза, че когато са били в къщата на Privé, те са имали „много красиво приятелство, с много доверие, уважение и любов. Тогава всичко започна да тече” (трябва да видите лицето на Дариан във видеото, когато чува това изявление от любовника си). Освен това той увери, че връзката им няма за цел да създава съдържание или да печели гледания, а че го правят, защото обичат да са заедно и да работят с някой, на когото имат доверие и с когото се забавляват много.

Таен ключ: Бъдете приятели

От приятелството до любовта има само една стъпка. Всъщност Дариан призна, че това, което им е попречило да излизат, е страхът да не загубят тази връзка на доверие, която имате с вашия BAE. „Той ми даде разбиране, обич и любов. Жан ми помогна да напредна. Когато се съмнявам в себе си - ако искам да направя нещо - той ми казва: "Да, да, можеш". Вашата подкрепа е много важна.”

Снимка: Instagram

Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: