Знаменитости

Нито Том Холанд, нито Джейкъб Елорди: той е певецът, който беше гадже на Зендая в продължение на 4 години

Нито Том Холанд, нито Джейкъб Елорди: той е певецът, който беше гадже на Зендая в продължение на 4 години
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Том Холанд, Джейкъб Елорди и друга тайна любов: те са били романтичните интереси на Зендая

През последните няколко години Зендая се утвърди като една от най-търсените актриси в Холивуд. Благодарение на участието си в Euphoria 25-годишната артистка стана най-младата актриса, печелила Еми в категорията „Най-добра актриса в драматичен сериал“. Но какво да кажем за романтичния й живот? Тук ви казваме кои са били партньорите на Зендая. Може да ви заинтересува: реакцията на Зендая, след като Тимъти Шаламе каза, че Том Холанд е нейната влюбена

Снимка: Instagram

Нито Том Холанд, нито Джейкъб Елорди: той е певецът, с когото Зендая издържа 4 години

Том Холанд

Том Холанд и Зендая се срещнаха на снимачната площадка на Spider-Man: Homecoming през 2023 г.; докато актьорът играе Питър Паркър във филма, Зендая дава живот на MJ. Между актьорите веднага се установила химия, въпреки че първоначално твърдяха, че между тях има само хубаво приятелство. Преди няколко месеца Том и Зендая станаха тенденция, след като бяха уловени да се целуват в колата на актьора в Лос Анджелис, Калифорния. Според информация от Page Six, сайтът, който публикува снимките на предполагаемата двойка, актьорите прекарали целия ден заедно, докато разходката им завършила с целувка в колата. „Един от недостатъците на нашата слава е, че поверителността вече не е в нашия контрол и момент, който според вас е между двама души, които се обичат много, сега е момент, който се споделя с целия свят“, разкри Холанд , „Винаги съм бил много непреклонен да запазя личния си живот личен, защото така или иначе споделям голяма част от живота си със света.

Снимка: AFP

Джейкъб Елорди

След участието си в тийнейджърския драматичен сериал на HBO „Euphoria“, Зендая и Джейкъб Елорди изградиха много тясна връзка и започнаха да се появяват постоянно на публични места. Въпреки че и двамата актьори разкриха в различни интервюта, че са само приятели, някои медии потвърдиха романса на двойката, след като бяха видени да се целуват по улиците на Ню Йорк. Когато започна пандемията от covid-19, производството на Euphoria беше прекъснато и малко след като това съобщение беше публично оповестено, Джейкъб и Зендая започнаха да стоят заедно под карантина в Лос Анджелис, но няколко месеца по-късно решиха да сложат край на това. връзка.

Снимка: Getty Images

Тревър Джаксън

Джаксън беше първата любов на Зендая.Певецът и актрисата се запознават на 16-годишна възраст. Въпреки че не са известни много подробности за връзката им, се говори, че артистите са издържали четири години заедно, докато по неизвестни причини не са решили да прекратят връзката си. Зендая дори се появи в един от видеоклиповете на Джексън: Like We Grown.

Говори се, че раздялата им не е била приятелска и че не са приключили в добри отношения. „Знаете, че е добре да прекратите връзка, когато първата ви мисъл не е „какво направих погрешно?“, а „това беше най-глупавото решение в живота ви и ще съжалявате завинаги“, разкри Зендая в интервю . Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: