Знаменитости

Снимката от партито на Кайли Дженър, която разкрива пола на нейното бебе

Снимката от партито на Кайли Дженър, която разкрива пола на нейното бебе
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Феновете откриха снимка, която разкрива пола на второто бебе на Кайли Дженър и Травис Скот

Откакто Кайли Дженър обяви втората си бременност, една от основните интриги е дали бебето й е момче или момиче. Най-младата от семейство Кардашиян е експерт в пазенето на важни тайни, каквато беше и първата й бременност. Кайли призна, че е станала майка само няколко дни след като роди първородното си дете и ако не беше Кейтлин Дженър, която развали тайната й, милиардерът щеше да направи същото и с втората й бременност.

Снимка: Instagram

Досега създателката на Kylie Cosmetics е решила да не разкрива пола на бебето си, но някои фенове смятат, че една от снимките й за бебешки душ разкрива дали бебето й е момче или момиче. Може да ви заинтересува: Пол, име, дата на раждане и как Кайли Дженър се подготвя да получи бебето си

Снимка на Кайли за бебешко парти, която ще разкрие пола на нейното бебе

Kylie Jenner разкри няколко снимки от ексклузивното си бебешко парти, на което присъстваха само най-близките роднини и приятели на създателката на Kylie Cosmetics. Добре известно е, че Кайли обича да прави големи партита, така че за бебешкото парти тя реши да постави масажна станция, заедно с голяма маса за бонбони и луксозна шатра с маси. „На тържеството Кайли изнесе емоционална реч, като благодари на всички, че дойдоха и разказаха как е толкова готова за раждането на бебето.Кайли има огромната подкрепа на семейството си и всички около нея“, добави източникът. Може да ви заинтересува: Трябва да видите Сторми Уебстър, имитираща Кайли Дженър в това видео. Някои фенове си направиха домашното като детективи и откриха снимка, която може да разкрие пола на бебето на Кайли. Изображението показва някои от подаръците, които бизнесдамата получи на този специален ден, като няколко от тях имат синя опаковка, което според интернет потребителите може да се отнася до факта, че Кайли има момче.

Снимка: Instagram

Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: