Филми и сериали

Disney подготвя екшън версията на живо на „The Aristocats“!

Disney подготвя екшън версията на живо на „The Aristocats“!
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Още една класика на Дисни към списъка с адаптации на живо: The Aristocats! Казваме ви всички подробности

След боксофис успехите на Цар Лъв, Аладин или Красавицата и Звяра и най-новия Mulan или Cruella, чиято премиера беше в услугата за стрийминг, Disney продължава да съживява героите на своите анимационни класики в действителен образ . И сега е ред на The Aristocats.

Сценарият на филма ще бъде подписан от сценаристите Кийт Бунин, който не е нов в областта на анимацията, тъй като написа историята за Напред за студиото, и Уил Глук, режисьорът на Заека Питър 2: В бягство .

Disney подготвя екшън версията на живо на „The Aristocats“!

Според Deadline, филмът все още е в ранна фаза на разработка, така че подробностите за адаптацията все още не са известни относно това дали ще бъде пуснат в кината или директно на платформата. Това, което информацията гарантира, е, че ще има естетика, подобна на тази на филма Lady and the Tramp, пуснат през 2023 г. в Disney+. Издаден през 1970 г., The Aristocats проследява приключенията на няколко котки, живеещи в Париж, които получават шокиращата новина, че ще наследят голямото имение на мадам Аделаида Бонфамил, тяхната собственичка. Ревнуващ от това, Едгард, икономът решава да отвлече котките и да ги изостави на произвола на съдбата в полето.

Снимка: Disney

За да предотвратят подобна несправедливост, те ще изготвят план заедно с Томас О'Мали, бездомна котка, която предлага да напътства херцогинята и трите й потомства да се върнат в града и да подкопаят плановете на коварния слуга да остане с наследството си.Филмът е режисиран от Волфганг Райтерман и е наличен в Disney+.

Други проекти на Disney+

В допълнение към този проект, Disney има и други римейкове на своите класики в реален образ, като Малката русалка с участието на Хали Бейли, Снежанка с Рейчъл Зеглър, Рапунцел, Бамби, Лило и Стич, Херкулес, Питър Пан или Пинокио, режисиран от Робърт Земекис. Заглавия като Алиса в страната на чудесата, Аладин, Цар Лъв, Дъмбо, Красавицата и звяра, Мулан или Книга за джунглата вече са минали през този транс на римейка. (c) 2023 Europa Press. Повторното разпространение и препредаване на това съдържание без вашето предварително и изрично съгласие е изрично забранено. Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: