Знаменитости

Алекса Николас избухна срещу Джейми Лин Спиърс и увери, че тя лъже в книгата си

Алекса Николас избухна срещу Джейми Лин Спиърс и увери, че тя лъже в книгата си
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Алекса Николас посвети публикация на Джейми Лин Спиърс и разказа своята страна на историята, вижте всичко, което тя разкри!

Alexa Nikolas изигра Никол в сериала на Nickelodeon Zoey 101. След първия сезон актрисата напусна шоуто, предизвиквайки поредица от противоречиви теории, в които враждата му с Джейми Лин Спиърс беше главният герой. Може да ви заинтересува: Ужасната причина, поради която Бритни Спиърс спря да следва Джейми Лин Спиърс в мрежите

Снимка: Nickelodeon

Сега, след като по-малката сестра на Бритни Спиърс издаде първата си книга, озаглавена Things I Should Have Said, в която прави някои разкрития за личния и професионалния си живот, Алекса реши да наруши мълчанието и да се появи отново в социалните мрежи, за посочва, че нейната бивша звезда от Zoey 101 лъже в книгата си.Може да ви заинтересува: Джейми Лин Спиърс разкрива как семейството й реагира на бременността й на 16-годишна възраст

Алекса Николас избухва срещу Джейми и уверява, че той лъже в книгата си

Чрез откровен пост в Instagram Алекса разкри, че е получила много коментари за книгата на Джейми и бившата актриса увери, че спомените й са пълни с лъжи.

„Получих много съобщения за новата книга на Джейми Лин Спиърс. Бях много изненадан да я видя да лежи там. Наскоро си помислих кога бяхме готини, след като тя ме използва в нейния музикален видеоклип „Zoey 101“, за да изглежда по-добре“, каза той в публикация в Instagram.

„Тъжно е да видиш някой, който не се променя след всички тези години. Бих искал да се върна назад във времето и да кажа на 12-годишното си аз, че е голяма късметлийка да няма приятел като нея, по-добре си без нея, нямаш нужда от токсични хора в живота си и заслужаваш по-добро ", продължава да казва тя по специален начин. трудно.

Може да ви заинтересува: Джейми Лин Спиърс пуска нова версия на „Follow Me“, основната тема на „Zoey 101“!

"https://www.instagram.com/p/CYsiXTaLGva/LinkEnhancement>https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico"

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: