Филми и сериали

Вече можете да видите първия официален трейлър за „Пинокио“ на Гилермо дел Торо

Вече можете да видите първия официален трейлър за „Пинокио“ на Гилермо дел Торо
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Вижте първата визуализация на Пинокио с участието на Джимини Крикет!

Netflix разкри първия тийзър трейлър за „Пинокио“ на Гилермо дел Торо, адаптацията на класическата италианска приказка от мексиканския режисьор, носител на Оскар. Стоп анимационен мюзикъл, който проследява приключенията и лудориите на Пинокио по време на пътуването му, за да стане истинско момче, и ще има премиера в услугата за стрийминг през декември. Може да ви заинтересува: Disney подготвя екшън версията на живо на „The Aristocats“!

Вече можете да видите първия официален трейлър за "Пинокио" на Гилермо дел Торо

El adelanto, кратък тийзър с продължителност по-малко от минута, с участието на Себастиан Дж.Крикет, уникалният Джимини Крикет от тази адаптация. „Искам да ти разкажа една история. Това е история, която може би си мислите, че вече знаете, но не е така, не точно“, потвърждава героят, който ще разкаже историята на Пинокио от първа ръка, тъй като, както той очаква, той е дошъл „да живее в сърцето на момчето от дърво”.

Дел Торо режисира филм с Марк Густафсон, който в оригиналната си версия включва звезден състав от гласове: Юън Макгрегър (Джимини Крикет), Дейвид Брадли (Джепето) и новодошлият Грегъри Ман (Пинокио). Участват още Фин Волфхард, Кейт Бланшет (носителка на Оскар), Джон Туртуро, Рон Пърлман, Тим Блейк Нелсън, Бърн Горман, Кристоф Валц (носителка на Оскар) и Тилда Суинтън (носителка на Оскар).Пинокио дел Торо на Уилям ще има премиера в Netflix през декември (c) 2023 г. Europa Press. Повторното разпространение и препредаване на това съдържание без вашето предварително и изрично съгласие е изрично забранено.Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: