Знаменитости

Помириха ли се Зейн Малик и Джиджи Хадид? Това е сегашното ви положение

Помириха ли се Зейн Малик и Джиджи Хадид? Това е сегашното ви положение
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Източник разкри какво се е случило между Зейн Малик и Джиджи Хадид през последните три месеца

Последните месеци на 2023 г. бяха хаотични за Зейн Малик и Джиджи Хадид; Въпреки факта, че певецът и моделът посрещнаха първата си дъщеря заедно, Khai, през 2023 г., бащинството в крайна сметка ги отдалечи и породи големи различия между тях. Може да ви заинтересува: Зейн Малик и Джиджи Хадид сложиха край на връзката си година след като станаха родители Зейн и Джиджи се разделиха, след като Йоланда Хадид обвини бившия член на One Direction, че я е ударил. Според информация на списание People бившият член на One Direction е обвинен в четири обвинения за тормоз. Очевидно майката на модела и Зейн са имали спор за очевидното изтичане на новини за бременността на Джиджи и някои снимки на Кай.

Снимка: Instagram

Въпреки че вече не са във връзка, Джиджи и Зейн имат един и същ общ интерес: да намерят спокойна и здравословна среда за Кхай. Последното, което се разбра е, че Зейн и Джиджи са спорили за попечителството над дъщеря им. Може да ви заинтересува: „Той я бутна срещу скрин“: Зейн Малик трябва да излежи 360 дни пробация „Тя се нуждае от пространство. Те са били в комуникация и са работили върху това как ще продължат да бъдат съвместни родители, но в момента е много напрегнато. И двамата искат най-доброто за Khai и се опитват да бъдат учтиви.”

Какво се случва в момента между Зейн Малик и Джиджи?

Три месеца след новината за раздялата на Джиджи Хадид и Зейн Малик, Us Weekly съобщи, че отношенията им се подобряват. Източник каза на изданието, че артистите са в „приятелски отношения“.„Джиджи и Зейн се разбират добре. Те са били в живота на другия по един или друг начин през последните няколко седмици”, добавяйки, че пазят целия процес в тайна, за да защитят Khai.

Снимка: Instagram

Малик работи, за да покаже на Хадид, че е „отговорен родител“, каза източникът. „В момента няма битка за попечителство, те просто се опитват да уредят нещата като съ-родители.“ Що се отнася до Йоланда, източникът разкри, че майката на Джиджи все още е много разстроена от Зейн: „Йоланда е много разстроена от Зейн, но Джиджи даде да се разбере, че дъщеря й има нужда от баща си. Джиджи ще направи всичко възможно, за да се увери, че са родители по цивилен начин." Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: