YouTube

Ключове и съвети за запис на най-добрите видеоклипове в TikTok

Ключове и съвети за запис на най-добрите видеоклипове в TikTok
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Станете звезда на TikTok, като следвате тези съвети от експертите!

По време на затворничеството, причинено от пандемията COVID-19, подрастващите навлязоха в онлайн света в търсене на забавление и забавление, за да направят времето си у дома по-приятно. В този контекст социалната мрежа за кратко видео TikTok придоби огромна популярност в света благодарение на своето забавно и безгрижно съдържание, като се превърна в едно от най-теглените приложения през последната година. Може да ви заинтересува: 4-те най-богати TikToker в света; колко печелят?

Снимка: Instagram

TikTok служи като говорител за ново поколение млади творци, нетърпеливи да разкажат своите истории и да се присъединят към предизвикателствата, които разтърсват половината свят.Въпреки че видеоклиповете изглеждат прости и импровизирани, много от тези млади творци планират всеки детайл, за да гарантират, че крайното съдържание е с възможно най-високо качество. И благодарение на това, някои от тях са достигнали популярност, за която никога не са предполагали, когато са започнали своите приключения в тази социална мрежа. Такъв е случаят с профили като @luciadelapuerta с 880 000 последователи, @franbv_ с 140 000 последователи, чиито последователи през последната година нарастват с пълна скорост и видеоклиповете им бързо стават вирусни. Тези създатели на съдържание разкриха как планират и създават своето съдържание, както и какви са ключовете и съветите за създаване на най-добрите видеоклипове в TikTok. Може да ви заинтересува: Адисън Рей, Оливия Родриго и още: тайните за красота на инфлуенсърите

Клавиши и съвети за запис на най-добрите видеоклипове в TikTok

Осветлението е от съществено значение

Всеки филмов или фотографски професионалист би подчертал важността на осветлението във филм или сериал.Съдържанието в социалните мрежи следва същата динамика и това казва Лука Лозано с популярните си уроци по грим: „когато едно видео няма добро осветление, то се вижда, защото хората обикновено не взаимодействат толкова много, колкото с такова, което има“ . В този смисъл много от създателите на TikTok се обръщат към LED светлинни пръстени. Тези аксесоари предлагат висококачествено осветление за видеоклипове и снимки, много са лесни за използване и заемат много по-малко място от професионален комплект за осветление. „От всички устройства, които имам, това, което използвам най-много, е LED светлинният пръстен, защото има и триножник и е много полезен за моите творения“, казва Фран Бермехо (@franbv_) пред La Casa de las Carcasas.

Снимка: Getty Images

Добрата поддръжка е от съществено значение за записа

Рамкирането на видеоклиповете е друг фактор, за който създателите на съдържание се грижат в детайли.Добрата стойка за мобилен телефон позволява по-добър контрол и настройка на рамката, подобрява остротата, добавя стабилност на изображението и улеснява работата в трудни ъгли и сложни ситуации. Днес има много различни опори на пазара, от гъвкави стативи, други с вградена светлина или интелигентни опори, които могат да следват движенията на лицето, което се записва. Нови устройства като FaceTok дават на tiktokers безкрайни нови възможности да издигнат своята видео креативност на следващото ниво. Това се потвърждава от Лукас Боянич (FaceTok се движи автоматично, следвайки движенията на човека и гарантирайки, че изображението остава рамкирано в главния герой през цялото време.

Снимка: Getty Images

Мобилен винаги защитен

Накрая, всички тези тиктокъри са съгласни, че наличието на добър калъф и протектор за екрана е от съществено значение.„Винаги използвам калъф, за да предпазя телефона си, защото ако се счупи, не само телефонът ми ще се счупи, но и работният ми инструмент“, подчертава Лусия де ла Пуерта (@luciadelapuerta). Калъфът обикновено подобрява сцеплението на телефона и в случай на падане омекотява и предпазва от удар, особено при запис с една ръка.

Снимка: Getty Images

(c) 2023 Europa Press. Повторното разпространение и препредаване на това съдържание без вашето предварително и изрично съгласие е изрично забранено. Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: