Астрология

За кой актьор да се омъжиш според зодията си?

За кой актьор да се омъжиш според зодията си?
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Според звездите и вашата зодия, кой от тези артисти би бил идеалният ви съпруг?

Денят, в който си роден, определя някои твои характеристики и добродетели, които се оказват съвместими или несъвместими за определени зодии. Казваме ви за кой от тези артисти трябва да се ожените според зодията си!

Аквариум - Хуанпа Зурита

Сантименталните връзки между Водолей и Овен обикновено са магически, интензивни и магнетични. И двете зодии имат много активно въображение, така че никога няма да скучаят заедно. Може да ви заинтересува: Каква кариера трябва да учите според зодията си?

Снимка: Instagram

Риби - Герой Файнс- Тифин

Риби и Скорпион са страстни, лоялни и благородни. След като намерят любовта, те се посвещават на 100% и се отдават изцяло на партньора си. Верността между тези две зодии е за възхищение.

Снимка: Panavision

Овен - Джо Джонас

Тъй като сте от зодия Лъв, вашият идеален партньор би бил Джо Джонас. В този съюз се комбинира кардинален знак, така че привличането между тях възниква веднага. И двамата са страстни, отдадени и напълно съвместими. Може да ви заинтересува: Как работи, как да го поправите и други неща, които не знаете за кармата

Снимка: Instagram на знаменитости.

Телец - Gaten Matarrazzo

С Дева, Телецът ще живее искрена, емоционална и стабилна любов. Ще имат спокойно ухажване и нищо сложно, защото нито една от двете зодии не си пада по "страст".

Снимка: Instagram

Близнаци - Тейлър Лаутнър

Близнаци и Водолей създават свободна връзка, пълна със съучастие; забавните и интересни разговори са един от детайлите, които трябва да подчертаете в романтиката между тези две зодии. Може да ви заинтересува: Кой е вашият щастлив цвят през 2023 г. според зодията ви

Снимка: Summit Entertainment

Рак - Ноа Сентинео

С Телец, Раците ще живеят в чувствена и нежна любов. И двамата са благородни, привързани и внимателни, така че със сигурност връзката им ще бъде пълна с писма, шоколадови бонбони, прегръдки и целувки.

Снимка: Instagram/@ncentineo

Лео - Диего Бонета

Лъвът съвпада по сила и характер със Стрелец; и двамата са авантюристи и се страхуват от зоната на комфорт. Що се отнася до романтичните връзки, тези зодии са страстни и забавни, между тях цари разбирателство.

Снимка: Instagram

Дева - Джошуа Басет

Козирогът е идеалният знак за Дева в романтичните въпроси; и двамата ще се чувстват сигурни и обичани в обятията си. И двамата са отговорни и зрели, така че биха могли да започнат стабилно ухажване.

Снимка: Instagram

Везни - Том Холанд

Везни съставляват с Близнаци една от най-добрите двойки в зодиака; те са напълно свързани и между тях има супер естествена връзка. За какво са такива!

Снимка: Instagram

Скорпион - Джейкъб Елорди

Въпреки че са много различни, Скорпионът ще намери баланс с Рака. Техният съюз се оказва положителен, тъй като има силно привличане. Те ще се впуснат в нови преживявания и химията им ще бъде такава, че няма да могат да скрият любовта си.

Снимка: HBO

Стрелец - Хари Стайлс

С Водолей, Стрелецът ще открие страстна, радостна и сантиментална любов. Докато Стрелец ще изведе Водолея от зоната му на комфорт, той ще го научи на истинското значение на магията и любовта.

Снимка: Instagram

Козирог - Фин Волфхард

С друг Козирог тази зодия ще намери приятни, честни и братски отношения. Въпреки че ще имат своите търкания (защото принадлежат към една и съща зодия), те ще знаят как да разрешат различията си без много проблеми.

Снимка: Instagram

Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: