YouTube

Като Настя: Колко пари прави най-добре платеният 7-годишен YouTuber в света?

Като Настя: Колко пари прави най-добре платеният 7-годишен YouTuber в света?
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Няма да повярвате какво богатство вече е направила Анастасия Радзинская, звездата на YouTube канала Like Nastya!

"Седемгодишната „youtuber“ Анастасия Радзинская, герой на канала Like Nastya, е шестият човек с най-висок доход през 2023 г. във видео платформата Google, в списък, в който останалите девет „ Youtubers Най-високо платените бяха всички мъже и водени от MrBeast. Може да ви заинтересува: Ето как изглеждаха вашите любими TikTokers и YouTubers на своите XV години https://www.instagram.com/p/CZSq3OjJVjj/LinkEnhancement> Инфлуенсъри и TikTokers, които измамиха своите последователи с фалшиви животи"

Като Настя: колко пари прави най-добре платеният 7-годишен YouTuber в света

Koji се нарежда точно след друг детски канал, този на седемгодишната Анастасия Радзинская, известна с канала си Like Nastya, който се изкачи до шесто място с 87,5 милиона абонати.

Радзинская, която е мигрирала от Русия в Съединените щати с родителите си, вече е била в списъка на Forbes за 2023 и 2023 г. През първата година тя успя да събере 18 милиона долара (15,8 милиона евро) и да е на трета позиция в класацията, в сравнение с 18,5 милиона долара (16,2 милиона евро) през 2023 г. Сред останалите най-добре платени „youtubers“ на платформата, на втора позиция е каналът на боксьора Джейк Пол, който се завръща в най-добре платен списък след 2023 г. със събрани 45 милиона долара (39,5 милиона евро). В края на 2023 г. видеоклип, в който Пол посещава с брат си Логан гора в Япония, известна като място на самоубийства, доведе до спад на популярността му.Следват ги Markiplier, на трета позиция с 38 милиона долара (33,3 милиона евро), пред канала Rhett and Link, четвърти, и Unspeakable, пети. Топ 10 се затваря от предизвикателствата на Dude Perfect (осми) и каналите на Logan Paul (девети) и Preston Arsement (десети). Сумата на десетте канала успя да надхвърли 300 милиона долара (263 милиона евро) приходи през 2023 г., което е с 40 процента повече от 2023 г., благодарение главно на ръста в гледанията на техните видеоклипове. (c) 2023 Europa Press. Повторното разпространение и препредаване на това съдържание без вашето предварително и изрично съгласие е изрично забранено. Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Следвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: