Филми и сериали

Нежната целувка между Хулио Пеня и Клара Гале на премиерата на „През моя прозорец“

Нежната целувка между Хулио Пеня и Клара Гале на премиерата на „През моя прозорец“
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Това беше дългоочакваната премиера на Through My Window с участието на Клара Гале и Хулио Пеня!

Един от най-големите редакторски успехи напоследък, „През моя прозорец“, ще пристигне в Netflix на 4 февруари. Историята, написана от Ариана Годой, започва на Wattpad и по-късно достига до най-известните книжарници по света под марката Alfaguara. Сюжетът проследява Ракел, очевидно срамежливо момиче, което цял живот е било влюбено в своя красив и женствен съсед Арес. Всичко се променя, когато той открадва паролата й за Wi-Fi и между тях започва необичайна, но страстна любовна история.

Снимка: Netflix

Може да ви заинтересува: Тест: Арес, Аполон или Артемида: кой от братята Идалго е вашето идеално момче? „Арес Идалго, моят неприятен и много привлекателен съсед, момчето, което дебнех от сенките, никога не беше забелязвал присъствието ми, докато поредица от събития не ни накараха да общуваме за първи път и факт е, че Арес промени живота ми. За добро? Или за лошо? Ще видим. Казвам се Ракел и това е историята, която започна през моя прозорец”, се казва в резюмето.

Нежната целувка, която Хулио Пеня и Клара Гале споделиха на премиерата на ATDMV

"Клара Гале е испанската актриса, която играе Ракел, докато Хулио Пеня е красивият актьор, който играе сложния гръцки бог Арес. От своя страна Гилермо Лашерас ще се превъплъти в Йоши, Наталия Азахара ще се превъплъти в Даниела, Ерик Масип ще се превъплъти в Артемида и накрая Уго Арбуес ще се превъплъти в най-нежния от братята Аполо Идалго. На 2 февруари в Мадрид се състоя премиерата на Through My Window, а героинята позира пред камерите с измисления си партньор; обаче полуделата публика не очакваше, че актьорите ще участват в няколко романтични целувки на червения килим.Тук ви оставяме вълнуващия момент! https://www.instagram.com/tv/CZfK8ifBir_/https://www.instagram.com/reel/CZftO2nB8Lk/embed превъртане=no allowtransparency=true>"

Вижте няколко снимки на останалата част от актьорския състав на червения килим на филма, те са невероятни!

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: