Знаменитости

Двойки знаменитости, които се разделиха малко преди да тръгнат по пътеката

Двойки знаменитости, които се разделиха малко преди да тръгнат по пътеката
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Любовта между тези двойки знаменитости не просперира!

Ето колко бързо любовта дойде при тези двойки знаменитости, толкова бързо си отиде. Представяме ви някои от знаменитостите, които развалиха годежа си и които не казаха „Да“.

Двойки знаменитости, които се разделиха, преди да тръгнат по пътеката

Белинда и Крисчън Нодал

Белинда и Кристиан Нодал се сгодиха през май 2023 г. и имаха планове за сватба тази година, но любовта им не процъфтява и преводачът на De los besos que te di обяви на 12 февруари, че връзката с мексиканската певица беше дошъл краят. „На всички мои фенове и приятели от пресата искам да споделя, че решихме да прекратим нашия ангажимент и връзката ни като двойка, като всеки взема най-доброто от другия ( ) Моля за уважение към решението, което взехме, където всеки ще изживее процеса на раздяла по свой собствен начин и винаги ще си пожелава най-доброто за изживените щастливи моменти, както и за изпитанията“, беше част от изявлението на Нодал.

Снимка: Instagram

Деми Ловато и Макс Ерих

След шест месеца връзка и два месеца годеж в Малибу, Ловато и Ерих решиха да отменят годежа си. Според информация на сп. "Пийпъл" двойката е имала доста проблеми през последните седмици. „Те се уважават и обичат и винаги ще ценят времето, прекарано заедно. Беше трудно решение, но Деми и Макс решиха да поемат по различни пътища, за да се съсредоточат върху кариерите си“, каза източник, близък до певицата.

Снимка: Instagram

Дув Камерън и Райън Маккартън

Дув и Райън се запознаха през 2013 г. на снимачната площадка на „Лив и Мади“. Актьорите поддържаха тригодишна връзка и се сгодиха през 2015 г.Месеци след като обявиха, че се женят обаче, артистите решиха да сложат точка на връзката си. „Dove реши, че тази връзка не е това, което иска. Все още много се обичаме. Моля, проявете разбиране, тъй като това е болезнено“, написа Райън. Dove също написа: „Благодаря ви за подкрепата и голямото сърце в този много интензивен момент. Все още има много любов между мен и Райън. Животът е красив и дълъг”,

Снимка: Getty Images

Зейн Малик и Пери Едуардс

Zayn Maik и Perrie Edwards се срещаха от четири години и бяха сгодени от две години, когато членът на Little Mix разкри, че певецът е скъсал с нея чрез текстово съобщение. По-късно бившият член на One Direction говори за раздялата си с Пери: „Беше март 2015 г. Бях в лошо положение за известно време и не се виждах да излизам от него, освен ако не направя промяна.Връзката ми с годеницата ми Пери се проваляше. За да направят нещата по-лоши, имаше толкова много луди истории, които се разпространяваха във вестниците за нас, че се почувствах като нахлуване в личния живот, това ме накара да искам да изчезна за известно време,” разказа Зейн.

Снимка: Instagram

Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: