Знаменитости

Бившата приятелка на Камило отговаря на сравненията с Евалуна Монтанер

Бившата приятелка на Камило отговаря на сравненията с Евалуна Монтанер
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Бившата приятелка на Камило най-накрая наруши мълчанието относно постоянните физически сравнения, които се правят за нея и Евалуна!

Габриела Андраде е името на бившата приятелка на Камило Ечевъри Преди да срещне Евалуна Монтанер, колумбиецът имаше романтична връзка с това момиче, което оказа влияние в социалните мрежи заради голямата физическа прилика, която има с главния герой на Club 57 .

Снимка: Instagram

Преди няколко седмици бившата приятелка на Камило стана вирусна в социалните мрежи, след като потребител сподели TikTok, който съдържа няколко снимки на Габриела, които разкриват голямата прилика между нея и Евалут Монтанер.„Еваверсо съществува“, „Наистина прилича на Евалуна“, „Приликата е във всеки случай, тя е първа, тоест двойникът е Евалуна“ и „Тя прилича повече на Евалуна, отколкото на самата Евалуна (видях го в коментар от TikTok и ме разсмя) ”, пишат потребители в мрежите. Може да ви заинтересува: „Те са идентични“: Бившата приятелка на Камило става вирусна заради приликата си с Евалуна Монтанер

Бившата приятелка на Камило отговаря на сравненията с Евалуна Монтанер

"След като попадна в полезрението на обществеността и снимките й предизвикаха вълна от коментари в социалните мрежи, Габриела реши да проведе динамика с въпроси/отговори със своите последователи, които скоро разпитаха повече за приликата й с Ева Луна. Сравнението притеснява ли те?", попита я потребител, на което тя отговори: "Не ме интересува, наистина. Винаги е съществувал и винаги ще съществува. Всеки знае какво има." Друг от нейните последователи й зададе следния въпрос: Как се чувстваш като знаеш, че Евалуна и Камило ще стават родители?“, а Габриела побърза да отправи своите добри пожелания към двойката.„Щастие за тях и „за всеки, който роди желано дете на света“, отговори той."

Абонирайте се за списание Tú: https://www.tususcripcion.com/product/n-tu/ Последвайте ни в Instagram: @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: