Знаменитости

Уроци по любов от инфлуенсъри

Уроци по любов от инфлуенсъри
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Kim Loaiza и JD, Guaynaa и Lele и други двойки, които ни карат да вярваме, че истинската любов съществува. Накарайте сърцето си да вибрира с тези истории.

Кимбърли Лоаиза и Хуан де Диос Пантоха Урок: Готина двойка не е тази, която няма проблеми, а тази, която знае как да ги преодолее.

Знаете ли, че са искали да изнудят Хуан с няколко снимки от миналото му и че Ким, поради гняв, е изхвърлила годежния си пръстен след любовната криза в средата на 2023 г.? Но какво мислите, въпреки конфликтите, противоречията, клюките и нападките на хейтърите, те са знаели как да защитят любовта си. „Всеки проблем ни кара да общуваме повече“, признава по-големият сладур. Подобно на тях, опитайте се да имате много цели за постигане с любовника си и няколко усти, които да затворите.

"https://www.instagram.com/p/CRnYuOQFOab/p1>„Кой ще ме обича така?“ или „Никога няма да си намеря партньор или да се омъжа“, са негативни мисли, които нахлуват в съзнанието на Леле, която страда от обсесивно-компулсивно разстройство (ОКР) и го сподели в епизод 3 на дигиталната поредица Red Table Talk: The Estefans. Нито едно психическо разстройство не трябва да е пречка човек да сбъдне мечтите си и да бъде щастлив като Леле с Гуая. Нека не заклеймяваме тези, които страдат от разстройство като нейното и да потърсим професионална помощ, без да се страхуваме да бъдем съдени."

"https://www.instagram.com/p/CZ-AxyDPCcg/LinkEnhancement>Calle y Poché Урок: Любовта е любов. Да приемеш чувствата си е красиво."

„Ти си най-добрият партньор в живота и затова харесвам живота повече, ако е с теб“, е една от фразите, които могат да се прочетат в огромно писмо, което Поше даде на Кале на последния й рожден ден. Те ни показват, че за любовта няма етикети, пол, възраст или други различия.Осмелете се да живеете и да се наслаждавате на любовта е страхотен житейски урок за тази двойка, която обичаме.

"https://www.instagram.com/p/CXsJOe9rWId/LinkEnhancement>Урок на Хейли Болдуин и Джъстин Бийбър: Можеш да се влюбиш в най-добрия си приятел."

Преди да започнат да се срещат, Джъстин и Хейли бяха най-добри приятели. Стив Болдуин, бащата на Хейли, беше този, който ги запозна зад кулисите на The Today Show, когато бяха малки, той беше на 15 години, а тя на 13 (можете да гледате видеото в YouTube). По-късно те станаха част от една и съща група приятели, като Кендъл Дженър и Джиджи Хадид, и започнаха да се разбират много по-добре, разказвайки си тайни, давайки си съвети и дори ходейки заедно на църква! Така че не се чувствайте зле, ако сте влюбени в най-добрия си приятел, всичко може да се случи! От приятелството до любовта има само една стъпка.

"https://www.instagram.com/p/CXarYj1oXjm/p1>Тази двойка беше номинирана за кораб на годината на наградите Kids Choice за 2023 г., така че ни е ясно, че тези момчета са страстни за това какво Какво какво е музика?И това далеч не е проблем или състезание кой е по-талантлив, всеки се радва за постиженията на другия и се насърчават взаимно да бъдат по-добри в проектите си."

"https://www.instagram.com/p/CYsAINpLD6T/LinkEnhancement>Урок на Евалуна и Камило: Покажете любовта си без ограничения и както само вие знаете как!"

Ами ако той е твърде досаден, ако прекарва цялото си време в писане на песни за него, ако е било прекалено да си татуираме името му. Много хора критикуват Камило за това как показва любовта си към Евалуна и в един момент, колумбиецът помисли, че може би е твърде напрегнат и се извини за това в "лайв" в Instagram. Съпругата му обаче се обяви в негова защита, като написа: „Не се извинявай за това, любов. Колко е хубаво да се чувствам толкова обичан от теб” Нежност! Така че следвайте примера му и когато се влюбите, покажете как идва при вас.

"https://www.instagram.com/p/CZdSHWTrlBu/Enhancement allow=акселерометър; автоматично изпълнение; клипборд-запис; криптирана медия; жироскоп; картина в картина; разрешаване на уеб споделяне на цял екран>"

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: