Любов

Червени знамена във връзка, които ще ви кажат: бягайте!

Червени знамена във връзка, които ще ви кажат: бягайте!
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Никога не пренебрегвайте интуицията си, тя винаги ще ви каже, когато нещо не е наред в една връзка. Ще ви покаже червени знамена, просто трябва да обърнете внимание на малките детайли, на всичко, което ви кара да се съмнявате в него, дори за секунда. Доверете се на това, което казват сърцето и съвестта ви и ако е необходимо, бягайте!

Но какви могат да бъдат тези червени знамена?

Тест: Какви момчета привличаш?

Неща като: ? Когато говорите и изведнъж той ви целуне; Сякаш той иска да млъкнеш, сякаш това, което казваш, няма особено значение за него. И не заслужаваш някой, който не те уважава. И така, довиждане! ? Когато не искате никой да знае, че имате връзка. Има ниво на дискретност, което е валидно, особено когато връзката е в началото, но е различно, когато забележите, че той прави много неща, защото никой не знае, че са заедно.от? Не заслужаваш някой, който иска да те "скрие". ? Когато прекарва времето си в коментари, сякаш за да „съжалява“ за вас, за да кажете неща, които го карат да се чувства добре. Тип:

  • Но защо ме харесваш?
  • -Ти: Защото си красив, умен

Това означава, че той се чувства несигурен, но вместо да сподели тази несигурност с вас и да говори за тях, той предпочита да се хвърли на пода, за да не ви „изгуби“.

Признаци, че мъжът иска сериозна връзка с вас

По принцип той е глупак, който просто ще открадне енергията ви и ще се превърне в бреме, така че е по-добре да се махнете оттам. Запомнете, червените знамена са всички онези неща, които ви карат да се чувствате неудобно, така че никога не се съмнявайте в интуицията си, доверете й се и така ще вземете по-добри решения по отношение на хората, с които искате да създадете връзка . Искате ли да прочетете повече за двойките? Разгледайте нашия специален раздел и споделете с приятелите си.Тук ще го намерите.

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: