Астрология

Ритуал за възползване от „червейната луна“

Ритуал за възползване от „червейната луна“
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Всеки месец има пълнолуние, луната през март е известна като „луната на червея“, отнасяща се до малките животни, които излизат от земята, защото зимата е свършила и е настъпила пролетта.

Пълнолунието е днес, така че е идеалното време да изпълните ритуал, който отбелязва преди и след във вас.
чрез GIPHY Точно както червеите се превръщат в пеперуди, ние също имаме възможността да изоставим всичко, което ни застоява, да пречистим, да подредим нещата, да детоксикираме ума и тялото си.
чрез GIPHY И това ще бъде светлината на това пълнолуние, което между другото също бележи края и началото на астрологичната година, което ще ни накара да се обновим и да стоим твърди в решенията, които ще ни водят да има по-добър живот. чрез GIPHY За да фокусирате правилно своята енергия и тази на луната, изпълнете този ритуал: Имате нужда от:

 • Хартия и химикал
 • Чаша вода
 • сол
 • Тънка червена лента
 • Бяла свещ

Процедура:

 1. На открито запалете свещта, поставете солта във водата и дръжте панделката близо.
 2. На листа напишете два списъка: един с нещата, които искате да оставите в живота си, и друг с целите, които искате да постигнете.
 3. Разделете хартията на две: от едната страна е списъкът на това, което ще си отиде, а от другата - това, което ще пристигне.
 4. Вземете списъка със старите и се съсредоточете върху него, благодарете му за това, което дойде да ви научи, след това го изгорете със свещта и го изгасете. Бъдете много внимателни!
 5. Сега вземете списъка с целите си, съсредоточете се и ги живейте, почувствайте, че вече са част от живота ви. Благодарете на Вселената за пристигането им и на луната за тласъка, който им дава.
 6. Поставете хартията от външната страна на стъклената чаша, завържете с червена панделка и оставете чашата за една нощ на лунна светлина.
 7. На следващия ден можете да развържете лентата и да изхвърлите водата, като същевременно държите хартията на място, където можете да я виждате постоянно.

Между другото, ако не можете да направите ритуала днес, не се притеснявайте, имате цялата седмица, енергията на луната е толкова силна, че всеки ден можете да направите ритуала.

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: