Специални

Evaluna прави премиера на „Refugio“, новата си песен

Evaluna прави премиера на „Refugio“, новата си песен
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Евалуна празнува, но не заради раждането на Индиго, бебето, което ще роди със съпруга си, певеца Камило, а заради премиерата на новата й песен: „Refugio“.

Снимка: Instagram

Песен, която тя "пази две години" и за която се чувства чест най-накрая да може да сподели с феновете си, коментира тя в своя Instagram.

Снимка: Instagram

Тя също така разкри, че е благословия за нея да може да издаде песента точно сега, когато изживява един от „най-красивите моменти“ в живота си.

Снимка: Instagram

Видеото е записано в Аржентина и го оставяме тук: Споделяме и текста, така че можете да пеете заедно с него. Насладете се! Когато се страхувам от тъмнината И не знам къде да гледам Ти ми осветяваш пътя отгоре Електрическа крушка с Твоята любов ми напомня, че Ти си центърът на живота ми Вярвам на гласа Ти По-добре съм с твоята страна Твоите ръце са моето най-добро убежище Ела Ако си тук, нищо не ми липсва Ела Моята буря с теб утихва Давам ти от ръката си това, което съм бил, това, което съм и което ще бъда, Ела, ако си тук, липсва ми нищо Аз съм половин чаша И ти си като него море Дъжд отгоре който ме очиства И ме изпълва капка по капка Защото Ти си центърът на живота ми Ако те няма не виждам светлината Ела ако си тук нищо не ми липсва Ела Моята буря с теб се успокоява Давам ти от ръката си това, което съм бил, това, което съм, и това, което ще бъда Ела, ако си тук, нищо не ми липсва В гласа ти вярвам, до теб съм по-добър Твоите ръце са моето най-добро убежище. Ела, ако си тук, нищо не ми липсва, ела, бурята ми с теб се успокоява, давам ти от ръката си това, което съм бил, това, което съм и което ще бъда, ела, ако си тук, нищо не ми липсва

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: